Εκδήλωσεις προώθησης της Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2016 σε πόλεις της Ρωσίας από τον ΣΕΓ

4911e860a05b06ac6835746335d2c0e8_L

Τέσσερις εκδηλώσεις προώθησης της Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2016  θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας.

Στόχος των εκδηλώσεων  είναι η διασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις, που θα συμμετάσχουν στην Fur Excellence in Athens 2016.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο δεκαήμερο στη Μόσχα, στο Γιακούτσκ, στο Νοβοσιμπιρσκ και στη Σαμάρα. Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες όπου  οι υποψήφιοι εκθέτες της Fur Excellence in Athens 2016 θα έχουν τη δυνατότητα μέσω των προωθητικών ενεργειών της Έκθεσης, να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, ενισχύοντας την εικόνα των προιόντων τους και επηρεάζοντας θετικά τη ζήτηση.

Στόχος του ΣΕΓ είναι να διευκολύνει τα μέγιστα και να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση της Αθήνας από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 3 Απριλίου 2016.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...