ΕΔΗΚΑ: «Βουτιά στο κενό» για τις πωλήσεις

ΕΔΗΚΑ-Λεπτομ-13-11-09-001

Αχ. Ευαγγέλου: «Δεν έχουμε μαντήλι να …κλάψουμε»!!!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στη ΣΕΝΤΡΑ ο πρόεδρος της ΕΔΗΚΑ, Αχιλλέας Ευαγγέλου, στην εταιρία το 2012 -13 πουλήθηκαν 8.000 γούνινα παλτά, το 2013 – 14, 3.000 παλτά, ενώ φέτος μόλις 300 παλτά (!!!), γεγονός που δείχνει την κατακόρυφη πτώση στις πωλήσεις, που, άλλωστε, αποτελούν τα μοναδικά έσοδα της εταιρίας. Οι αιτίες για τη …βουτιά στο κενό των πωλήσεων της εταιρίας έχουν να κάνουν, σύμφωνα με τον πρόεδρο, με εξωγενείς παράγοντες, όπως η κρίση στη Ρωσία, ο πόλεμος, καθώς και το εμπάργκο. «Ουσιαστικά, δεν έχουμε …μαντήλι να κλάψουμε. Η εταιρία δεν έχει εισπράξεις», πρόσθεσε.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι στην ΕΔΗΚΑ αυτή τη στιγμή λειτουργούν μόλις 30 περίπτερα (από 80 που υπήρχαν πέρυσι), καθώς και το περίπτερο των κωδικών όπου συμμετέχουν 50, περίπου, επιχειρήσεις.

«Σίγουρα δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι. Ο τρόπος λειτουργίας της εταιρίας θα πρέπει να αλλάξει. Δεν γίνεται τη στιγμή που οι άλλοι πολεμούν με …μπαζούκας, εμείς να κρατάμε νεροπίστολα. Διαφορετικά, θα βάλουμε …λουκέτο», είπε χαρακτηριστικά.

Γιάννα Λούσιου

sentra.com.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *