ΕΔΕΣΣΑ : ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (VIDEO)

tasnoe0012338_copy

Τρίτη 28 Μαρτίου  2017 το απόγευμα  συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας . Συζητήθηκε και το 20ο θέμα που αφορούσε τη  λήψη απόφασης για την αναδοχή του αναλογούντος χρέους της υπό εκκαθάρισης ανωνύμου εταιρείας ¨ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΔΕΣΣΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.¨, σύμφωνα με το Πρακτικό της Γ.Σ. αυτής και τις διατάξεις της παρ. 7 και επ. του άρθρου 109 του Ν. 3852/2010. όπως τροποποιήθηκε.

Σύμφωνα με τον Εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Μουράτογλου τα χρέη της Τουριστικής όπως αναφέρθηκε θα “πληρωθούν” από Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.

Να μην κρυβόμαστε επιτέλους! Η Δημοτική Επιχείρηση οικονομικά καταστράφηκε από την κακή διαχείριση και από τα διάφορα Διοικητικά Συμβούλια και Προέδρους όπως επίσης και από το επιπλέον αδικαιολόγητα εποχιακό προσωπικό που προσλάμβαναν κατά καιρούς.

 

Το παραπάνω δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις απόψεις ότι το μόνιμο προσωπικό των  25 εργαζομένων ήταν υπεραρκετό και ζημιώθηκε η επιχείρηση. Από την μία ήθελαν να τους μειώσουν και από την άλλη έβαζαν άλλα άτομα και έτσι “ξεπλήρωναν τα γραμμάτιά τους και τις υποχρεώσεις τους”   απέναντι σε διάφορους ψηφοφόρους τους

Για την λήψη της απόφασης όσον αφορά το χρέος οι μόνοι που αντέδρασαν και δεν ψήφισαν ήταν ο Συνδυασμός της Ενωτικής Δράσης Αντώνη Ρυσάφη και του Φυσάει Κόντρα  Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Δημητριάδη. Ο Συνδυασμός Εν Έργω του Γιάννη Σόντρα πολύ απλά “ένιψε τα χείρας του” και ο λαλίσταστος Μιχάλης Φουνταλής τάχθηκε υπέρ της άποψης του Δημάρχου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *