ΕΔΕΣΣΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΒΙΝΤΕΟ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η 74η επέτειος το «ΟΧΙ» και στην Έδεσσα.

Στις 10:30 το πρωί πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Σκέπης με την χοροστασία του Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωήλ.

Στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώων και κατάθεση στεφανιών.

Στις 12:00 ξεκίνησε η παρέλαση πρώτα με τους πολιτιστικούς συλλόγους και κατόπιν με τη μαθητιώσα νεολαία, τους προσκόπους και τα στρατιωτικά  τμήματα.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η γενική γραμματέας αθλητισμού κ. Κυριακή Γιαννακίδου η οποία κατάγετε από την Μαρίνα Νάουσας.

Στην παρέλαση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος κ.κ Ιωήλ , ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος κ. Γιάννου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν λιγότερη από αυτήν της 18ης Οκτωβρίου.

Πολλά παράπονα από τον κόσμο ο οποίος δεν βρισκόταν κοντά στον χώρο των επισήμων όπου και υπήρχε η τεχνική μουσική με τα εμβατήρια με αποτέλεσμα μετά από 20-30 μέτρα να μην ακούγετε η μουσική και τα στρατιωτικά τμήματα της παρέλασης περνούσαν χωρίς μουσική κάτι το οποίο είναι απαραίτητο και τα μαθητικά τμήματα που είχαν δικούς τους τυμπανιστές να μην μπορούν να συντονιστούν μεταξύ τους.

Θα πρέπει να τοποθετηθούν μόνιμα μεγάφωνα για μα μην υπάρχει αυτή η ασυνεννοησία μεταξύ των τμημάτων.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OLDUbX8VnUY]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *