ΕΔΕΣΣΑ : ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ (VIDEO PHOTOS)

tastv0000291_0

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η μουσική συναυλία στην Έδεσσα την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2016 στις 8.30 μμ στην αίθουσα του Διοικητηρίου της Νομαρχίας.

Ο μεγάλος ερμηνευτής Αλκίνοος Ιωαννίδης  μαζί με τον Φώτη Σιώτα τίμησαν και τραγούδησαν για καθαρό φιλανθρωπικό σκοπό  για τα 20 χρόνια λειτουργίας του “Περίτεχνου”, τραγούδησαν για έναν καλύτερο κόσμο, τον κόσμο του Περίτεχνου του Παραγωγικού Εργαστηρίου  ΑμΕΑ .

Η αίθουσα το βράδυ γέμισε με κόσμο αλλά και με μελωδίες από τα τραγούδια τους.

Ο Αλκίνοος και ο Φώτης πέρα από μεγάλοι καλλιτέχνες είναι και δύο σπουδαίοι άνθρωποι οι οποίοι επισκέφθηκαν το “Περίτεχνο” όπου και ενημερώθηκαν για το έργο που προσφέρει στα τόσα χρόνια και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Το «Περίτεχνο» Παραγωγικό Εργαστήρι Ατόμων με Αναπηρία λειτουργεί από το 1996 ως κοινωνική Επιχείρηση υπό την ομπρέλα του Δήμου Έδεσσας.

Η διαφορετικότητα (μικτή ομάδα) των εργαζομένων ΑμεΑ έγινε δύναμη για δημιουργία, χειροποίητη αξία και ποιοτική παραγωγή με στόχο την ενίσχυση της αυτοδυναμία, αυτοεκτίμησής τους, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα στην ίδια τη ζωή

Στο πρώτο μας βίντεο θα δείτε την παρουσίαση τον Επιστημονικά Υπεύθυνου του Περίτεχνου  Μιχάλη Χρυσό  ο οποίος  αναφέρθηκε στην μεγάλη αυτή προσπάθεια δημιουργίας του Εργαστηρίου με όλους όσους βοήθησαν και συντέλεσαν ώστε να δημιουργηθεί αυτό το Παραγωγικό Εργαστήρι των Ατόμων με Αναπηρία και στο δεύερό μας βίντεο θα δείτε απόσπασμα από την συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν για την όλη διοργάνωση όπως επίσης και ευχαριστίες στον Αλκίνοο Ιωαννίδη για την συμμετοχή του σε αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση από την οποία τα χρήματα θα διατεθούν για αγορά απαραίτητου εξοπλισμού για την λειτουργία της δομής του εργαστηρίου.

 

 

 

11/2/16

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *