ΕΔΕΣΣΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ (PHOTOS)

Capture.PNGu

Ένα -ένα αποσύρονται !

Έφυγε ακόμη ένα από τα «σπιτάκια» (κινητοί οικίσκοι) από τη περιοχή των Μύλων. Έτσι ένα θέμα που αναδείξαμε  αποκλειστικά ως TASTV.GR φαίνεται να οδεύει ώστε να απομακρυνθούν και τα υπόλοιπα δύο που παρέμεινα σε σημείο έξω από το Ερπετάριο και το άλλλο στους παλιούς Μύλους . Σύμφωνα με τις αναρτήσεις μας  τον περασμένο Νοέμβριο ο Δήμος Έδεσσας τοποθέτησε πέντε, συνολικά, κινητούς οικίσκους στη περιοχή καταρρακτών και Μύλων με ολοφάνερη πρόθεση να χρησιμευόσουν για την έκδοση εισιτήριων εισόδου στη περιοχή. Μετά την ανάρτηση της είδησης στην ιστοσελίδα μας με τις σχετικές φωτογραφίες μας και τα έντονα κατηγορηματικά σχόλια των αναγνωστών μας  αλλά και τη γενική κατακραυγή τόσο από τους δημότες και πολίτες αλλά και από ολόκληρη την αντιπολίτευση του δημοτικού συμβούλιου και με αποδεδειγμένη την κατάφωρη παραβίαση των πολεοδομικών και λοιπών διατάξεων παρέμβασης σε χώρο υψηλής και διακεκριμένης προστασίας, χωρίς τις απαραίτητες άδειες, η δημοτική αρχή αναγκάστηκε να τα αποσύρει τμηματικά. Υπολείπονται δυο, ακόμη, οικίσκοι οι όποιοι, πιστεύουμε θα απομακρυνθούν όντος των ήμερων. Έτσι ο Δήμαρχος κ. Γιάννου εισπράτοντας όλη την κατακραυγή των δημοτών αναγκάστηκε να απομακρύνει από όλους τους χώρους τους οικίσκους.  Οι οικίσκοι που απομακρύνθηκαν μεταφέρθηκαν στον αύλειο χώρο των παλαιών σφαγείων .

 

 

Εμείς ακράδαντα πιστεύουμε ότι οι οικίσκοι θα τοποθετηθούν ξανά σους χώρους όπου είχαν αρχικά τοποθετηθεί για να δικαιολογηθεί η δαπάνη τους επειδή είναι ενταγμένα σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα INTEREG.

 

Στο μεταξύ έδρασαν και πάλι οι γνωστοί- άγνωστοι συνθηματογραφοι της νύχτας (με τα σπρέι) και άφησαν τα αποτυπώματά τους στα ολοκαίνουργα πάνελ των οικίσκων (φωτογραφίες), όπως συμβαίνει με όλες τις μουντζουρωμένες πινακίδες στην πόλη μας.

 

24/3/17

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *