ΕΔΕΣΣΑ: ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΞΕΝΙΑΣ”

img_4856_copy

Αίσχος αποτροπιασμό και αγανάκτηση είναι τα λιγότερα συναισθήματα που  προκαλούν σε όλη την κοινωνία της Έδεσσας η σημερινή εικόνα και η κατάσταση του ξενοδοχείου “ΞΕΝΙΑΣ” .

Το ξενοδοχείο μέχρι πρότινος ήταν ένα από τα πιο όμορφα στολίδια φιλοξενίας τουριστών στην είσοδο της πόλη μας. Μια υγιής τουριστική επιχείρηση που ο Δήμος με τις οικονομικές απαιτήσεις του ανάγκασαν τον επιχειρηματία που το νοίκιαζε να το εγκαταλείψει. Το ξενοδοχείο και όλη η κτιριακή μονάδα έχει γίνει παραχώρηση στον Δήμο Έδεσσας από τον Ε.Ο.Τ. Ελπίζουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το ΤΑΙΠΕΔ να βρεί, μέσω διεθνούς διαγωνισμού που έχει προκηρυχτεί, έναν αξιόλογο επιχειρηματία-επενδυτή προκειμένου να αξιοποιηθεί και πάλι το ξενοδοχείο για να δώσει μια άλλη εικόνα της πόλης μας.

Δυστυχώς οι πληροφορίες μας είναι ότι ο Δήμος με ενέργειές του το έχει μετατρέψει σε κυνοκομείο. Σωστή η ενέργεια δημιουργίας κυνοκομείου αλλά στον πιο ακατάλληλο χώρο. Πλέον το κτίριο έχει μετατραπεί σε μια υγειονομική βόμβα μέσα στην κέντρο της πόλης και υπεύθυνος είναι ο Δήμος.

Είναι και αυτό ένα παράδειγμα απαξίωσης που ακολουθεί ο Δήμαρχος για όλα τα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που πλέον είναι ανάμνηση για όσους παλαιότερα είχαν επισκεφτεί τον Ξενία:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *