Εγκρίθηκε ομόφωνα η επιστροφή Καραγκούνη στην Εθνική

Εγκρίθηκε ομόφωνα η επιστροφή Καραγκούνη στην Εθνική

Ο Γιώργος Καραγκούνης επέστρεψε στην Εθνική ομάδα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΕΠΟ.

Ούτε τρεις μήνες δεν θα κλείσει μακριά από την Εθνική ομάδα ο Γιώργος Καραγκούνης αφού εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΕΠΟ η πρόσληψή του.

Ο ρόλος του θα είναι διαφορετικός από αυτόν που είχε ο Τάκης Φύσσας. Ο “Κάρα” θα ασχολείται αποκλειστικά με αγωνιστικά θέματα και δεν θα έχει εμπλοκή με τα οργανωτικά.

Εντός των ημερών θα υπάρξει και η επίσημη παρουσίαση. Ο Καραγκούνης θα ταξιδέψει με την αποστολή της Εθνικής στη Φινλανδία για το 2ο ματς της στα προκριματικά του Euro 2016.

Η Εθνική έκλεισε και φιλικό με την Ρωσία το οποίο θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

“Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις Εθνικές Ομάδες.

Ο ακριβής καθορισμός των αρμοδιοτήτων του Γιώργου Καραγκούνη, θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση που θα έχει ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες σε ειδική εκδήλωση. Για την ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής της θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.”

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...