Είναι 3 μηνών έγκυος η Μενεγάκη; Δείτε φωτογραφίες και τι λένε όλοι

einai-egkuos-i-menegaki-deite-tis-fwtografiesΗ είδηση «σέρνεται« ημέρες, αλλά οι φωτογραφίες μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας. Τέταρτη φορά θα γίνει μαμά η Ελένη Μενεγάκη, που λένε ότι διανύει τον 3ο μήνα.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες πυκνώνουν και τα πηγαδάκια στα εβδομαδιαία περιοδικά και στον κύκλο της τηλεόρασης συζητούν για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη. Πληροφορίες διαρρέουν από το ανθρώπους που κινούνται στο κανάλι και μιλούν για αλλαγή συνηθειών της Ελένης που δείχνουν εγκυμοσύνη.

Η μία από τις φωτογραφίες της Ελένης που εστιάζει στην αλλαγή του σώματός της. Το ξεκούμπωτο παντελόνι της συνηγορεί στο...φούσκωμα της εγκυμοσύνης!
Η μία από τις φωτογραφίες της Ελένης που εστιάζει στην αλλαγή του σώματός της. Το ξεκούμπωτο παντελόνι της συνηγορεί στο…φούσκωμα της εγκυμοσύνης!

Τώρα ήρθαν να προστεθούν οι φωτογραφίες της που δημοσιεύονται στο περιοδικό You και συνοδεύονται απο ρεπορτάζ που λέει -με επιφύλαξη- ότι η Ελένη περιμένει το τέταρτο παιδί της, ενώ τη «συνέλαβε» ο παπαράτσι του εντύπου με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα και ξεκούμπωτο παντελόνι, να επισκέπτεται τον γυναικολόγο της, ο οποίος είναι πανεπιστημιακός καθηγητής.

Η Ελένη Μενεγάκη πηγαίνοντας στον γυναικολόγο της
Η Ελένη Μενεγάκη πηγαίνοντας στον γυναικολόγο της

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *