Είναι ο Κόνραντ Χίλτον το νέο πλούσιο υπερτσογλάνι της χρονιάς; Ε, ναι!

Μόλις τον προηγούμενο μήνα η κάτι περισσότερο από νευρική συμπεριφορά του κατα τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης μας από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες του κόστισε (μόλις) 100 χιλιάδες δολλάρια.

Το GQ, τιμώντας τα 21α γενέθλια του, αποφάσισε να κάνει δώρο σε όλους την πραγματική εκδοχή του Τσογλανιού 2015. Η Πατρίσια Μίτσελ, life coacher που ήταν στην ίδια πτήση με τον μικρό αδελφό της Πάρις εξιστορεί τα χειρότερα για αυτόν όπως έγιναν εκείνη τη μέρα του Ιούλη, όταν πέντε αεροσυνοδοί και όποιος άλλος μπορούσε έπρεπε να τον δέσουν στη θέση του μετά από τις απειλές του ότι “θα τους κάνεις όλους μαύρο στο ξύλο” τουλάχιστον -ανάμεσα σε αυτούς και τον πιλότο της πτήσης κάτι που θα ήταν μια πραγματικά ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ. Αυτές είναι οι 5 πιο ενοχλητικές στιγμές υστερίας του όπως της βίωσε αυτός που θα γίνει επίσημα το πιο μισητό Χιλτονίδιο της δεκαετίας. Απόλαυση.

“Ήταν ντυμένος casual, καλοχτενισμένος. Έμοιαζε σαν κάποιος που παίζει πόλο και περπατούσε με αέρα και σιγουριά. Περπατούσε κάνοντας θόρυβο. Σε μια στιγμή είπε ότι του επιτέθηκαν. Μετά άκουσα πολλλες βρισιές, πολλά “γαμι&^τε”. Το προσωπικό ήταν πολύ διακριτικό στην αντίδραση του αλλά εκείνος ήταν τερατώδης. Απάνθρωπος”

Όταν πέντε λεπτά μετά την απογείωση ο Κόνραρντ σηκώθηκε από τη θέση του πηγαίνοντας πάνω κάτω στο διάδρομο “τέσσερις υπάλληλοι της ΒΑ του ζήτησαν να επιστρέψει στο κάθισμα του αλλά εκείνος το αρνήθκε λέγοντας του ότι εφόσον εκείνοι είναι όρθιοι, μπορεί και εκείνος. Βρίζει και γίνεται πιο επιθετικός μαζί τους. Τους φωνάζει ότι έχει ένα “γαμ^#5*νο πρόβλημα” και απειλεί να ξυλοφορτώσει κάποιον που κάθεται τέσσερις θέσεις πίσω από εκείνον”

“Όταν πήγα να βιντεοσκοπήσω όσα συνέβαιναν με κοίταξε με απαιλητικό ύφος. Δεν είμαι φαν των ταινιών τρόμου αλλά θυμάσαι το βλέμα που έχουν οι νεκροζωντανοί; Αυτό. Πίστευα ότι θα είμαι η επόμενη που θα της επιτεθεί. Φώναξε “Τωρα όλοι με κρίνουν” και οι κουτρίνες έκλεισαν πίσω του”.

“Καθώς ο Χίλτον γυρνοβολάει στο αεροπλάνο εξαπολύει την οργή του στον υπεύθυνο της πτήσης που προσπαθεί να τον συνεφέρει για να προστατέψει τους επιβάτες αλλά και το πλήρωμα των 21 ανθρώπων που είχε την ευθύνη τους. “Σταμάτα να με ακολουθείς” φώναξε ο Χίλτον. “Θα σε σκοτώσω!” Μετά έδειξε με το δάχτυλο του μια αεροσυνοδό και της είπε “Θα σε ξεσκίσω!” και μετά “Θα σε AΠΟΚΤΗΣΩ!”.

“Πάρα πολλές φορές ο Χίλτον φώναξε “Θα αγοράσω τον καθένα σε αυτή την αναθεματισμένη πτήση! Είναι όλοι τους γαμ&$#@νοι ΧΩΡΙΑΤΕΣ!” Γυρνάει σε μία άλλη αεροσυνοδό και της λέει ότι ήδη του έχει απαγορευθεί να πετάει με άλλες αεροπορικές εταιρείες. Της λέει ότι έχει προβλήματα, χώρισε από τη φιλενάδα του και ότι η συμπεριφορά του μάλλον θα έχει σαν αποτέλεσμα ακόμη μια μήνυση που θα πρέπει να διευθετήσει οικονομικά ο πατέρας του. Στις 9.15 μ.μ. μπαίνει στην τουαλέτα της καμπίνας. Λίγο μετά η μυρωδιά από χόρτο είναι παντού”.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *