Είδες την Κιμ από πίσω; Δες την κι από μπροστά!

eides-tin-kim-apo-pisw-des-tin-ki-apo-mprostaΜετά το μεγαλείο των οπισθίων της, τώρα η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει με ένα τεράστιο χαμόγελο στο στόμα, το υπόλοιπο μεγαλείο της σε…ανφάς πόζες!

Καυχήθηκε ότι θα ξετινάξει το διαδίκτυο! Ακόμα κι αν η Κιμ Καρντάσιαν και τα προκλητικά οπίσθιά της δεν έφταξαν στο μάξιμουμ, οι νέες φωτογραφίες θα το «σπάσουν» το Διαδίκτυο! Η ριάλιτι τηλεπερσόνα ποζάρει ολόγυμνη όχι μόνο όπισθεν, αλλά και έμπροσθεν στον φακό του Jean-Paul Goude για το Paper magazine.

Στις φωτογραφίες, εκτός από τη γύμνια της Κιμ, κυριαρχεί το γέλιο της και το χαρούμενο πρόσωπό της.

Αν απορήσετε πόσο δύσκολο ήταν να ποζάρει γυμνή, η απάντηση έρχεται από το στόμα του Διευθυντή Σύνταξης του περιοδικού, τον Μίκι Μπόουρντμαν, ο οποίος εξηγεί ότι όλα ήταν ιδέα της Κιμ Καρντάσιαν: «Η συμπεριφορά της Κιμ ήταν ξεκάθαρη. Ο τρόπος της ήταν σαν να έλεγε “αν είναι να το κάνουμε ας το κάνουμε σωστά και ολοκληρωμένα” και έτσι έπραξε. Ήταν δική της ιδέα να βγάλει τα ρούχα της και να μας δείξει ακόμα περισσότερα από τα οπίσθιά της. Εμείς ποτέ δεν είπαμε “έλα να κάνουμε ένα εξώφυλλο με τον πισινό έξω». 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *