Δ.Κοσμίδης : «Δεν πήγαν καλά τα πράγματα σε Hong Kong & Μιλάνο

maxresdefault

Για τις εκθέσεις γούνας σε Hong Kong και Μιλάνο μίλησε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Δημήτρης Κοσμίδης.

Για την έκθεση του Hong Kong: «Στο Hong Kong ήταν η πιο αποτυχημένη έκθεση γούνας την τελευταία πενταετία! Έλειπαν παντελώς οι Ρώσοι όπως και πολλοί Κινέζοι αγοραστές. Φαίνεται ότι οι διοργανωτές εκεί δρομολογούν κάποιο άλλο γεγονός που ίσως είναι η έκθεση του Πεκίνου ώστε να την δυναμώσουν.»

Για την έκθεση του Μιλάνο: «Στην έκθεση του Μιλάνο υπήρχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Υπήρχε και εδώ η απουσία των Ρώσων αγοραστών κάτι που σημαίνει ότι οι Ρώσοι περιμένουν τις δικές μας εκθέσεις και τους περιμένουμε. Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα τί δουλειές έγιναν αλλά αυτό θα φανεί από τις δημοπρασίες.»

Κλείνοντας ο κ. Κοσμίδης επισήμανε ότι πρέπει και εμείς εδώ στην Ελλάδα να επικεντρωθούμε στην υψηλή ποιότητα κατασκευής για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις Ρώσων και Κινέζων αγοραστών.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...