Δικαίωσαν τις προσδοκίες μας, οι αθλητές του Σ.Χ.Ο. Καστοριάς (φωτο)

IMG_9513Στο 2ο Κύπελο Ελλάδος κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων της Χιονοδρομίας στον Παρνασσό

 Για μια ακόμη φορά, οι αθλητές του ΣΧΟΚ επέστρεψαν με μεγάλες επιτυχίες από τον αγώνα του Παρνασσού.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του ΣΧΟΚ, αποτελούμενη από τους αθλητές Δημήτρη Δημητριάδη και Τάσο Βασιλείου, καθώς και την αθλήτρια Θωμαή Ζαφειρίου συμμετείχαν στο 2ο Κύπελο Ελλάδος κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων της Χιονοδρομίας.

Με την μεγάλη συγκομιδή των μεταλλίων που κατέκτησαν, δικαίωσαν τις προσδοκίες όλων μας.

Ειδικά το αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης παίδων, που διεξήχθη το Σάββατο 7/2 η υπόθεση ήταν καθαρά “Καστοριανή”, αφού ο Τάσος Βασιλείου κατέκτησε την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) και ο Δημήτρης Δημητριάδης την δεύτερη (ασημένιο μετάλλιο).

Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των κορασίδων η Θωμαή Ζαφειρίου είχε την τέταρτη θέση.

Την Κυριακή 8/2 στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης (σλάλομ) που ο Τάσος Βασιλείου είχε πτώση, ο Δημήτρης Δημητριάδης κατέκτησε και πάλι την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, ενώ η Θωμαή Ζαφειρίου την έκτη θέση.

Έτσι η τριμελής ομάδα του ΣΧΟ Καστοριάς επέστρεψε με τρία μετάλλια και συνολικά πέντε θέσεις στην πρώτη εξάδα, κάνοντας για μια ακόμα φορά υπερήφανους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Θερμά Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς τους εκφράζονται από τα μέλη της διοίκησης του “Συλλόγου των Πρωταθλητών” (ΣΧΟΚ)

Υπενθυμίζουμε ότι ο επόμενος αγώνας της κατηγορίας Παίδων & Κορασίδων που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Οξυάς-Βιτσίου στις 7 & 8 Μαρτίου. Ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε και πανελλήνιες νίκες των αθλητών μας, αυτή τη φορά στο “σπίτι” τους.

 

IMG_9491
5432

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *