Διεξήχθη ο 4ος Δημόσιος Απολογισμός του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου

Capture

Ο 4ος δημόσιος απολογισμός του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε προχτες Δευτέρα 01 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς, ενός χώρου που η προσέλευση του κόσμου δείχνει ότι εδραιώνεται στην αντίληψη των πολιτών ως χώρος κατάλληλος για τέτοιου είδους εγχειρήματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανταπόκριση και υποστήριξή τους, όσο και τους εκπροσώπους των φορέων από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς, το Σύνδεσμο Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας», την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας, τους ΕΝΔΗΜΟ, το Δήμο Νεστορίου, το Σύλλογο Ασφαλισμένων και Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ Καστοριάς, τον ΠΑΣΥΦΩΣ Καστοριάς, καθώς και την ΑΓΣ Καστοριάς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για συμμετοχή και διάλογο.

Συνεχίζοντας σε αυτή τη λογική του δημόσιου διαλόγου, η μεγάλη προσέλευση των πολιτών επιβεβαιώνει την προσπάθειά μας για θέσπιση νέων διαδικασιών αποτελώντας ένα μήνυμα προς όλους τους αιρετούς για την ανάγκη της κοινωνίας να συνδιαλέγεται με τους αιρετούς της και να συμμετέχει ενεργά συνδιαμορφώνοντας προτάσεις και λύσεις. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο διενεργήθηκε η χθεσινή απολογιστική όπου διατυπώθηκαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τόσο από τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου όσο και από  εκπροσώπους των φορέων αλλά και απλούς πολίτες. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη δραστηριότητα του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου για το διάστημα Απρίλιος – Νοέμβριος 2014 μπορείτε να βρείτε στο site:  www.vdiamantopoulos.gr, ή επικοινωνώντας απευθείας με το γραφείο μας: Μεγ. Αλεξάνδρου 14, 1ος όροφος, τηλ. 24670 29765.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *