Διαμαρτυρία στην Αθήνα με αφορμή την Έκθεση Γούνας (φωτογραφίες – βίντεο)

Στον πεζόδρομο της Ερμού φιλόζωοι διαδηλωτές ενημέρωναν τους περαστικούς για ποιους λόγους πρέπει να σταματήσει η εκτροφή γουνοφόρων ζώων και στην Ελλάδα και εξηγούσαν πως τα ζώα αυτά των οποίων τη γούνα φοράμε κακοποιούνται βάναυσα μέχρι θανάτου εξαιτίας της ανθρώπινης ματαιοδοξίας.

Δεκάδες μπαλόνια και εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια μοιράστηκαν σε μεγάλους και μικρούς που έδειξαν ενδιαφέρον βλέποντας τα πλακάτ των διαδηλωτών που καταδικάζουν αυτή την εγκληματική εμπορική δραστηριότητα στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) με αφορμή την διεθνή έκθεση γούνας που διεξάγεται και φέτος στα Σπάτα της Αττικής από σήμερα έως τις 27 Μαρτίου.

Περισσότερα από 1.500 φυλλάδια μοιράστηκαν στους περαστικούς.

Αρκετοί γονείς με τα παιδιά τους αμέσως μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου πέρασαν από το σημείο κοντοστάθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τους διαδηλωτές δείχνοντας έτσι τη συναίνεση ώστε αυτό το έγκλημα να σταματήσει.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2ZilWU5Dofk?wmode=transparent]

Διαβάστε όλο το άρθρο στο zoosos.gr

 

zoosos.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *