Διαλύεται η ομάδα Καρυπίδη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – Κι άλλη αποχώρηση περιφερειακού συμβούλου

30740018_10214095035404066_7191219960243290112_n

Πριν 4 χρόνια μια μικρή ομάδα ανθρώπων με όνειρα και ελπίδες για τον τόπο μας συγκροτήσαμε την παράταξη “Ανατροπή – Δημιουργία” και αποφασίσαμε να κατεβούμε στις εκλογές και να διεκδικήσουμε την Περιφερειακή Αρχή. Υποσχεθήκαμε να Ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα, την αδιαφάνεια, την αλαζονεία και να Δημιουργήσουμε μια νέα περιφέρεια με μικρότερη ανεργία και κυρίως να προστατεύσουμε τα δημόσια αγαθά που είναι η ενέργεια και τα νερά.

Τι κρίμα όμως! Ενώ οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν, με τεράστια ποσοστά, τις τύχες της περιοχής, εμείς οδηγούμαστε απ΄ το κακό στο χειρότερο. Χρειάστηκε πολλές φορές μέχρι σήμερα να σιωπήσω χάριν της ενότητας και μόνο. Ιδιαίτερα απογοητευτικό ήταν για μένα το γεγονός της μη έκδοσης ψηφίσματος για τη Μακεδονία, λόγω κομματικών υποχρεώσεων. Για μένα η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι πάντα Ελληνική! Όμως, δυστυχώς, τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι! Η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ και η ιδιωτικοποίηση του στρατηγικής σημασίας τομέα της ενέργειας, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Για να μπορώ να κοιτάζω τα παιδιά μου στα μάτια και τους συμπολίτες μου με καθαρό πρόσωπο όπως πάντα, είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω την ανεξαρτητοποίησή μου από το συνδυασμό “Ανατροπή – Δημιουργία” και την παραίτησή μου από την “Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη Δυτικής Μακεδονίας”. Με την πράξη μου αυτή ακόμη και τώρα, την τελευταία στιγμή, προσπαθώ με τις μικρές μου δυνάμεις, να αποτρέψω το εθνικό έγκλημα. Στους πολίτες των Γρεβενών και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας δηλώνω, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, ότι συνεχίζω και παραμένω ενεργός και πάντα δίπλα τους. Οι ακόμη μεγαλύτεροι αγώνες τώρα ξεκινάνε!!!

 

Γρηγόρης Γιαννόπουλος

Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος

Π.Ε. Γρεβενών

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *