ΔΗΜ.ΣΥΜΒ.ΕΔΕΣΣΑΣ:ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ (VIDEO)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας που έγινε την 15-6-2015 συζητήθηκε και τέθηκαν σε ψηφοφορία δύο ακόμη σημαντικά θέματα : Οι εκμισθώσεις σε ιδιώτη των ακινήτων του Τημενιδών και του Πάρκου των Καταρρακτών.

 

Τα δύο θέματα πέρασαν κατά πλειοψηφία, ενώ αίσθηση προκάλεσε η ευαισθησία της Δημοτικής Συμβούλου της συμπολίτευσης Έφης Ταμβίσκου η οποία και καταψήφισε τις εκμισθώσεις, αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι απουσίαζε ο Αντιδήμαρχος Τσιβόγλου.  Ενώ καταψήφισαν τις προτάσεις όλο το σύνολο της αντιπολίτευσης. Παρόντες στο δημοτικό συμβούλιο υπήρχαν και πολίτες οι οποίοι αντέδρασαν,  δυσανασχέτησαν και αποδοκίμασαν όταν άκουσαν το αποτέλεσμα των παραπάνω αποφάσεων.

Στο 1ο βίντεο που θα δείτε είναι η απόφαση  για την μίσθωση του Τημενιδών και στο 2ο βίντεο είναι η ψήφιση και η απόφαση για την μίσθωση του πάρκου Καταρρακτών.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του  συνεχίζουν ακάθεκτοι με απλές συνηθισμένες συνοπτικές διαδικασίες να μισθώνουν σε ιδιώτες χωρίς να προβάλλουν ενναλακτικές προτάσεις και λύσεις και τώρα μετά το Δημοτικό Κολυμβητήριο έχουν σειρά  το  Τημενιδών και το πάρκο των Καταρρακτών.

Περιμένουμε όλοι μας “Εμείς οι Δημότες της ‘Εδεσσας και των Περιχώρων” τι άλλο θα εκμισθώσει ο Δήμαρχος και η “παρέα του;” αφού δεν έχουν να καταθέσουν προτάσεις με  εναλλακτικές λύσεις ;

 

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uWFhiTQ3BOM]

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=enaWs5EHKgo]

tastv.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *