ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ “ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ” ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ (VIDEO)

june2015_730

 

Το πιο σημαντικό θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας ήταν τα χρέη της Τουριστικής Έδεσσας Α.Ε. ”  (Κέντρο Καταρράκτες και Τημενιδών).

Η απόφαση που ψηφίστηκε από τον συνδυασμό του Δημάρχου ήταν αυτή ώστε τα χρέη που δημιουργήθηκαν από την κακοδιαχείριση, των υπευθύνων που είχαν τοποθετηθεί από τον Δήμαρχο να τα πληρώσουν οι Δημότες, ενώ  όλες οι ομάδες της αντιπολίτευσης καταψήφισαν την πρόταση με έντονες διαμαρτυρίες. Και σε αυτήν την πρόταση η Δημοτική σύμβουλος Έφη Ταμβίσκου καταψήφισε την πρόταση δείχνοντας και εδώ την ευαισθησία της. Να επισημανθεί ότι ο Αντιδήμαρχος Τσιβόγλου απουσίαζε από την συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Η παρουσία δημοτών πυροδότησε κατά διαστήματα την συνεδρίαση με αποδοκιμασίες κατά του Δημάρχου και της παράταξής του.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις είχαμε αναφερθεί για το χρέος το οποίο θα αναγκαστούν να πληρώσουν όλοι οι δημότες.

Σε συνεχόμενες ερωτήσεις των ομάδων αντιπολίτευσης ” Πόσο είναι το χρέος και τι ποσό;”  Οι απαντήσεις του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Οικον/κών ήταν “10.000 € τον μήνα περίπου”, απαντήσεις και πάλι αόριστες χωρίς να διευκρινίζουν για πόσους μήνες θα αντιστοιχεί το παραπάνω ποσό!!!!

 

Δείτε το παρακάτω 30λεπτο βίντεο

 

[youtube https:/ www.youtube.com/watch?v=LLTzConpwNw]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *