ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΗΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ (VIDEO)

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22-7-2015 από την Αρβανιτίδου-Ιωσηφίδου Φούλη της μείζονος αντιπολίτευσης “Ενωτική Δράση” τέθηκε το σοβαρό ερώτημα της ίδρυσης και λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου στην Έδεσσα,

που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης Αλμωπίας κ. Ιωήλ.  Ο Δήμαρχος Έδεσσας κατήγγειλε  τον Ιατρικό Σύλλογο ο  οποίος δημιουργεί προβλήματα στην ίδρυσης και την λειτουργίας του.  Οι πληροφορίες μας όμως είναι διαφορετικές καθόσον υπάρχουν ενστάσεις και αντιδράσεις από πλευράς της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Εμείς επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Σεβασμιότατο κ. Ιωήλ και μας ανέφερε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από την πλευρές του Ιατρικού Συλλόγου και της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Μέχρι στιγμής όλα τα φάρμακα που συγκεντρώνονται για αυτό τον σκοπό μεταφέρονται στο Κοινωνικό Ιατρείο Γιαννιτσών της Μητρόπολης, το οποίο λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2014.

Όλη αυτή η καθυστέρηση δεν δικαιολογείται!  Κάτι συμβαίνει!!!

Αξίζει να σας ενημερώσουμε ότι σε όλη την Ελλάδα αυτή την στιγμή λειτουργούν 178 Κοινωνικά Ιατρεία.

Εμείς ως www.tastv.gr θα συνεχίσουμε την έρευνά μας.

Παρακολουθήστε το βίντεο του Δημοτικού Συμβουλίου με το παραπάνω θέμα.

[youtube https:/ www.youtube.com/watch?v=aReHjvZmH6M]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *