Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς: «Περίπατος Μυστηρίου στη Καστοριά: Έγκλημα στη Βιβλιοθήκη»

unnamed-300x300

Ο συγγραφέας Κώστας Στοφόρος  θα βρίσκεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 18:00,  σε μία αποστολή ανακάλυψης της τοπικής ιστορίας με τον «Ντετέκτιβ» που κρύβουμε μέσα μας.

Ξεκινώντας από τη Βιβλιοθήκη, οδηγούμαστε μέσα από σημειώματα και γρίφους σε διάφορα στοιχεία που είναι κρυμμένα σε διάφορα σημεία στην Καστοριά και σχετίζονται με κάποιο φανταστικό «έγκλημα» που έγινε στη Βιβλιοθήκη.

Ανακαλύπτουμε την ιστορία και τα αξιοθέατα της πόλης, βρίσκουμε διάφορα αντικείμενα και με την ολοκλήρωση του περιπάτου χωριζόμαστε σε ομάδες, σχεδιάζουμε και παρουσιάζουμε τις δικές μας ιστορίες μυστηρίου, χρησιμοποιώντας τη «Μαγική Τράπουλα των Παραμυθιών», βασισμένοι σε όσα ανακαλύψαμε.

Παιδιά και γονείς ελάτε για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που μας βοηθά να ανακαλύψουμε την ιστορία της πόλης, αλλά και τον «Ντετέκτιβ» που κρύβουμε μέσα μας!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *