ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:“Εξάντληση κάθε δυνατότητας που παρέχει η εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για τη στήριξη των αγροτών της Καστοριάς”

Χωρίς τίτλο

Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Διονύση Σταμενίτη πραγματοποίησε συνάντηση, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου. Η ατζέντα της συνάντησης περιελάμβανε όλα τα μείζονος σημασίας προβλήματα που αφορούν στην αγροτική παραγωγή του τόπου μας, την Π.Ε. Καστοριάς.

Σε συνέχεια της σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων αγροτικών φορέων στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, με κύριο και μοναδικό θέμα τις πολλαπλές ζημιές που υπέστησαν τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας το τελευταίο διάστημα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών αρχικά και κατόπιν λόγω των συνεχόμενων ισχυρών βροχοπτώσεων. Μετέφερα στον αρμόδιο Υφυπουργό  τα προβλήματα και τις ανησυχίες των αγροτών της Καστοριάς, σε συνδυασμό με τις αγωνιώδεις προσπάθειες που καταβάλλουν για να αντιμετωπίσουν την υφιστάμενη δύσκολη κατάσταση στον αγροτικό τομέα.

Ο κ. Υφυπουργός επεσήμανε ότι το Υπουργείο, στο πλαίσιο της βούλησης της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη των παραγωγών θα εξαντλήσει κάθε δυνατό μέσο και εργαλείο που παρέχει η εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.  Ένας από τους βασικούς πυλώνες της κυβερνητικής πολιτικής και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η στήριξη των αγροτών και η ενίσχυση του αγροτικού τομέα, που αποτελεί ένα από τα ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *