ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ 27 2 2015 (VIDEO)

Capture

Έξαλλος ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε ότι μπλοκαρίστηκαν

οι λογαριασμοί στις τράπεζες όλων των Προέδρων και των Μελών που διατέλεσαν στην διοίκηση στην Τουριστική Α.Ε. του Δήμου  (Κατάστημα Καταρρακτών) καθώς η οφειλή προς το Ι.Κ.Α. είναι  900.000 €.

Στο μπλοκάρισμα των λογαριασμών προέβη το ΙΚΑ . Αυτό μας ανέφερε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 27-2-2015.

Οι πληροφορίες μας είναι ότι ο κ. Δήμαρχος τρεις φορές υποσχέθηκε στον Διοικητή του Ι.Κ.Α.  ότι θα προβεί στην ρύθμιση των χρεών, η οποία ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε και για αυτό τον λόγο μπλοκαρίστηκαν οι λογαριασμοί.

Το ενδιαφέρον σας κ. Δήμαρχε δεν είναι η συνέχιση της επιχείρησης , παρά μόνο να ευεργετηθείτε από τον νόμο που ψήφισε η Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου , ώστε να απαλλάξει από ποινικές ευθύνες όλα τα διοικητικά συμβούλια των Δημοτικών Επιχειρήσεων . Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που επισπεύσατε , με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,την εκκαθάριση της επιχείρησης. Το έλλειμμα που είναι πάνω από 2.000.000 € ποιος θα τα χρεωθεί κ. Δήμαρχε?  Η κακοδιαχείριση των διοικήσεων που διορίσατε σαν Δήμος όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια, θα έχει τώρα ως αποτέλεσμα  το χρέος αυτό να το φορτωθούν στις πλάτες τους  οι Δημότες.

Για την ενημέρωσή σας, αναστολή των αναγκαστικών και λοιπών μέτρων είσπραξης ασφαλιστικά ενήμερος θεωρείται ο οποιοσδήποτε οφειλέτης ο οποίος υποβάλλει αίτηση υπαγωγής στις ισχύουσες διατάξεις ρύθμισης των οφειλών του και καταβάλλει ανελλιπώς τις μηνιαίες δόσεις και τρέχουσες εισφορές.

 

Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο :

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oiGq8YsWkN8]

tastv

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *