Δημοσιεύτηκε η Πρόσκληση για την Εξωστρεφή Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία

20s1epixeirhseis-thumb-large

Δημοσιεύτηκε  η  Πρόσκληση για την Εξωστρεφή Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία, η οποία αφορά την υποβολή προτάσεων για την ενίσχυση υφιστάμενων και νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, των κατασκευών, του εμπορίου και επιλεγμένων υπηρεσιών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020».

Θα ενισχυθούν κατά προτεραιότητα οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και κατ’ επέκταση να βελτιωθεί η θέση τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά, με ελάχιστο επιχορηγούμενο προϋπολογισμό 15.000 € και μέγιστο 300.000€.

Ο προϋπολογισμός της συγκεκριμένης Δράσης ανέρχεται στο ποσό των 4.500.000€ και χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Η ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων θα γίνεται στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/misέως 30/09/2020.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Διοικητήριο 521 00▪ Καστοριά▪ τηλ.(24673) 50216,                            

       fax (24670) 22513▪ emailgrafanti@kastoria.pdm.gov.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *