Δηλώσεις προπονητών – παιχτών και φωτογραφίες από το παιχνίδι Άργος Ορεστικό- Ασπίδα Ξάνθης

7654456Δηλώσεις προπονητών – παιχτών

Στεφανίδης Γιάννης (παίχτης Ασπίδας Ξάνθης):

«Μπήκαμε λίγο νωθρά στο παιχνίδι. Τα παιδιά του Άργους έδειξαν ότι θέλουν το ματς πιο πολύ από εμάς. Μπήκανε πιο δυνατά ενώ εμείς μείναμε από νωρίς πιο πίσω στο σκορ. Δεν βρήκαμε τις δυνάμεις να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Δίκαια λοιπόν και δυστυχώς εύκολα για εμάς χάσαμε το παιχνίδι. οι συνεχόμενες ήττες μας έχουν επηρεάσει ψυχολογικά, δεχόμαστε αρκετούς πόντους, προσπαθούμε να το βελτιώσουμε αλλά σήμερα δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε δυο-τρία ματς στον πόντο, ειδικά στην έδρα μας, τα όποια μας έχουν στοιχίσει. Μείναμε πίσω στην βαθμολογία και πλέον ξεκάθαρα ο στόχος είναι η παραμονή όσο δύσκολη και αν είναι. Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη που θα μας αλλάξει ψυχολογία και θα μείνουμε ζωντανοί.»

Μπόζιαρης Νίκος (παίχτης Άργους Ορεστικού):

«Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μου. Μπήκαμε πολύ δυνατά στην άμυνα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στην επίθεση μπήκαν τα καλάθια. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες κάναμε πολύ καλές προπονήσεις και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Είχαμε την ίδια καλή ψυχολογία από την προηγούμενη αγωνιστική και πήραμε και αυτό το παιχνίδι. Στα προηγούμενα παιχνίδια, είχαμε καλές εμφανίσεις αλλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα. Σήμερα πήραμε το αποτέλεσμα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν είμαστε ξανά συγκεντρωμένοι μπορούμε να το πάρουμε, όπως κι όλα τα παιχνίδια αν το καταφέρουμε αυτό. Η δουλειά μας φαίνεται στην άμυνα, μιας και είμαστε πολύ καλοί σε αυτό το κομμάτι και αποτελεί το κλειδί για την νίκη όπως και ο κόσμος μας που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι και τον ευχαριστούμε θερμά.»

 

5432

Παναγιωτόπουλος Δημήτρης (προπονητής Ξάνθης) :

«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον coach Δημητριάδη, οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά. Η ομάδα του ήταν πολύ καλή σήμερα. Έπειτα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Άργος Ορεστικό για την φιλοξενία. Πολύ καλή η έδρα, πολύ καλός ο κόσμος kι επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στην Ξάνθη. Προερχόμαστε από συνεχόμενες ήττες, κάτι το οποίο μας έχει ρίξει την ψυχολογία. Έχουμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών  και σήμερα ήρθαμε με τρεις παίχτες λιγότερους. Το μόνο ευχάριστο είναι η πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού Τσιόγκα από την Κοζάνη και αυτό  γιατί κερδίσαμε έναν παίχτη σήμερα. Αν είχαμε κερδίσει ένα – δυο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, τότε θα ήταν διαφορετική και η ψυχολογία μας. Δυστυχώς πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Είμαστε μια ομάδα που σχεδόν με τους ίδιους παίχτες ανέβηκε τρία χρόνια σε τρις κατηγορίες, με μια προσθήκη φέτος τον Παπανικολάου. Δεν είχαμε τα χρήματα να κάνουμε κάτι καλύτερο και με αυτούς τους παίχτες θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την παραμονή. Πιστεύω να είμαστε εμείς οι πιο τυχεροί ανάμεσα στις ομάδες με τον ίδιο στόχο και να σωθούμε.»

Δημητριάδης Ιωάννης (προπονητής Άργους Ορεστικού):

«Ήταν ένα ματς που θέλαμε την νίκη και για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Θέλαμε να παίξουμε καλά, όχι μόνο για να κερδίσουμε αλλά για να προσφέρουμε και θέαμα και είμαι ευχαριστημένος που το καταφέραμε. Ήταν μια από τις καλύτερες μας εμφανίσεις, ειδικά του πρώτου ημιχρόνου μας πήγαν όλα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ενώ ξέραμε πως η ομάδα της Ξάνθης είχε μια νίκη, την αντιμετωπίσαμε σαν να έχει τέσσερις γιατί αυτό θα μπορούσε να είχε κάνει. Μια ομάδα που την σεβαστήκαμε όσο έπρεπε γιατί είναι πολύ καλή και τους εύχομαι να παραμείνουν στην κατηγορία. Θεωρώ ότι την Ξάνθη την χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ να είναι ψηλά και εύχομαι στον κόουτς ότι καλύτερο. Σε ότι αφορά την δικιά μου ομάδα, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι όλη την εβδομάδα αλλά και στο ξεκίνημα του αγώνα. Παρουσιάζουμε ακόμα μεγάλες διακυμάνσεις σε ότι αφορά την συγκέντρωση  μας στην άμυνα. Μέχρι τώρα ήμασταν καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι στα εκτός, παρά στα εντός έδρας παιχνίδια. Πέρσι είχαμε μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα και φέτος ξεκινάμε με μια από τις χειρότερες. Όλη η ιστορία είναι να βελτιωθούμε εκεί πέρα, να είμαστε αφοσιωμένοι και θεωρώ ότι παίζοντας καλή άμυνα, μπορούμε να βγάλουμε το ταλέντο μας στην επίθεση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Άλλωστε όπως λέμε, η άμυνα φέρνει αποτελέσματα και η επίθεση τον κόσμο. Εκτιμώ ότι η ομάδα της στο 100% των δυνατοτήτων της θα παρουσιαστεί μετά τα Χριστούγεννα. Όταν ξεκινάς και από τους παίχτες στην ομάδα που παίζουν στην ουσία τέσσερις μόνο είναι περσινοί, έχει αλλάξει όλη η ομάδα και ακόμα δεν έχουμε βρεθεί όσο πρέπει. Σε κάθε παιχνίδι, και αυτό φαίνεται, παίζουμε καλύτερα και βρισκόμαστε όλο και περισσότερο. Τα λάθη μειώνονται, βγαίνουν πιο ωραίες φάσεις και συνεργασίες. Η ομάδα θέλει τον χρόνο της. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με τα παιχνίδια που ακολουθούν να είναι το ένα πιο δύσκολο από το άλλο. Ελπίζω να μπορέσουμε να πάρουμε κάποια θετικά αποτελέσματα και να μην μείνουμε πίσω. Οι ήττες φέρνουν γκρίνια, απογοήτευση, πέφτει η ψυχολογία. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τις νίκες και να παίξουμε καλά. Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο, τους σεβόμαστε όλους.»

4532
65435
564334
5432234
6543231
6543561

Επιμέλεια: Τερζοπούλου Ερμιόνη

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...