Δεν… ΠΑΣ καλά! Πλησιάζει μεγάλο "κάζο" για τον ΠΑΟΚ

Δεν... ΠΑΣ καλά! Πλησιάζει μεγάλο `κάζο` για τον ΠΑΟΚ

Μπορεί στο πρωτάθλημα να είναι πρωτοπόρος, αλλά στο κύπελλο απογοητεύει! Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος στην έδρα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) και κινδυνεύει με αποκλεισμό από το θεσμό, στον οποίο την περασμένη σεζόν ήταν φιναλίστ (μόλις ένα βαθμό στον όμιλο του)

Ο ΠΑΟΚ είχε με την έναρξη του παιχνιδιού την καθολική κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα του και δεν επέτρεψε να δεχθεί γρήγορα κάποια φάση. Η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων έγινε στο 15′, με τον Γιαννιώτη να αποκρούει με δεύτερη προσπάθεια την κεφαλιά του Τζιόλη, αλλά στην πρώτη καλή φάση του, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ίλιτς και να αγχώσει ακόμα περισσότερο το “δικέφαλο του Βορρά” που ήθελε μόνο τη νίκη!

Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν στη συνέχεια για την ισοφάριση, αλλά οι προσπάθειες των Κατσικά (30′) και Αθανασιάδη (31′) δεν κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα. Η κλασική ευκαιρία δεν δημιουργήθηκε κι έτσι οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας στην.. πλάτη το γκολ του Ίλιτς και την ήττα στο πρώτο ματς, από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 57′, με το δυνατό σουτ του Τζιόλη να ξεσηκώνει τους περίπου 6.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Τούμπα. Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του, δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους, που έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 69′ με τον Αθανασιάδη.

Ο Αναστασιάδης “φόρτωσε” ακόμα περισσότερο την επιθετική του γραμμή, περνώντας στο 75′ τον Παπαδόπουλο στη θέση του Κατσικά. Οι γηπεδούχοι πήραν ρίσκα στο παιχνίδι τους και παραλίγο να το.. πληρώσουν στο 82′, αλλά ο Γλύκος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σαπαλίδη. Στο 86′ ο Αθανασιάδης έχασε τεράστια ευκαιρία να “λυτρώσει” τους Θεσσαλονικείς με κοντινή κεφαλιά κι έτσι ο ΠΑΟΚ συνέχισε να… απογοητεύει στο φετινό Κύπελλο και να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικάς (75’ Παπαδόπουλος), Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Γκολάσα, Σαλπιγγίδης, Μάρτενς (46’ Τζανδάρης), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Ιτάνζ, Σπυρόπουλος, Μαντούρο, Κουλούρης, Ποζατζίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Γαρουφαλιάς (77’ Χαρίσης), Ίλιτς (52’ Μανιάς), Γιάκος, Ηλιάδης, Σαπαλίδης.

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Στρούνα, Κρητικός, Μπέριος, Ιωάννου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *