Δεν θα πιστέψεις ποιος θα πάρει τη θέση του Μιχάλη Κουινέλη στο Voice!

mixalis_rouvas

Θυμάσαι ότι εδώ είχες διαβάσει πως κάποια άτομα από τον Ant1 άνοιξαν μόνα τους την πόρτα της εξόδου και πως ανάμεσα τους ήταν και ο Μιχάλης Κουινέλης; Αν όχι μάθε τώρα πως ο Μιχάλης Κουινέλης αποχώρησε από τον Ant1 κι έτσι δεν θα βρίσκεται αυτή τη χρονιά στη θέση του κριτή στο «The Voice».

Ποιος θα κάτσει όμως στην άδεια, κρύα καρέκλα; Σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo» ο τραγουδιστής που θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Κουινέλη και θα καθίσει στο πλάι της Δέσποινας Βανδή είναι ο Σάκης Ρουβάς!

Ναι, από παρουσιαστής του «X-Faxtor» τώρα κριτής στο «The Voice»! Ο Σάκης Ρουβάς έχει τηλεοπτική εμπειρία από μουσικά show, αφού είχε αναλάβει τη θέση του παρουσιαστή και τώρα όλες οι Ρουβίτσες, αν αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει, θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν και σαν κριτή. Καταλαβαίνεις φυσικά ότι θα γίνει μάχη για ένα «Σε Θέλω» του Σάκη!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *