ΔΕΙΤΕ ποιες ομάδες περνούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2 – 2 (ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ), 4 – 2 (ΠΑΡΑΤΑΣΗ)

Στην παράταση κρίθηκε η αναμέτρηση στην Πέλλα όπου ο τοπικός ΜΑ επικράτησε με σκορ 4 – 2 του Φιλίππου Σταυροδρονίου και ενώ ο κανονικός αγώνας τελείωσε με σκορ 2 – 2. Αμφίρροπο παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, οι ομάδες έδειξαν ότι θέλουν την πρόκριση με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δυο φορές, όμως να μην καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τον τρόπο να αντιδράσουν και να φτάσουν τελικά στη νίκη. Σκόραραν για τους νικητές οι Δημήτρης Καραμούζας (40’ πεν.), Τάσος Μπρατσούδης (72’ – 120’) και Γιάννης Γεωργιάδης (102’), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόρερ ήταν ο Μάριος Βαρδαρέντσης (17’ – 62’). Αποβολές Κώστας Καμπούρης (Π) στο 44’ και Νίκος Κανελιάδης (Σ) στο 96’. Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος (Βλαδίκας – Μήτρου).

ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ – ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 2 – 3

Παιχνίδι με ανατροπές έγινε στην Υδραία όπου ο ΠΑΟ Κερασιάς έφυγε με το διπλό και την πρόκριση επικρατώντας με σκορ 3 – 2 του τοπικού Άρη. Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε θέαμα, οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά, τελικά οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι και πιο προσεκτικοί πήραν τη νίκη. Σκόραραν για τους νικητές οι Αντώνης Πασσαλής (32’ – 78’) και Δημήτρης Α. Τρίψης (75’), ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Μιγκέλ (19’) και Θόδωρος Τσολερίδης (43’). Αποβλήθηκε ο Δημήτρης Α. Τρίψης του ΠΑΟ Κερασιάς. Διαιτητής Ζουρός (Γάτσος – Κύρου).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ – Μ.Θ. ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 8 – 0

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο φιλόδοξος Ηρακλής Άσπρου επικράτησε εύκολα με σκορ 8 – 0 της ΜΘ Λυκοστόμου και πήρε την πρόκριση. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων που δημιούργησαν πολλούς κινδύνους μπροστά στα καρέ των φιλοξενούμενων που είχαν σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς με βασικό στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση, κάτι όμως που δεν απέτρεψε την βαριά ήττα. Σκόραραν οι Μάκης Δημητριάδης (7’-10’), Μάνθος Πλατάκης (18’), Λευτέρης Πληκαδίτης (33’-40’), Απόστολος Τσόπτσης (45’), Ευθύμης Μπουρνάζης (70’), Σέρα Ρέις (87’). Διαιτητής ο Σελεμίδης (Δεμερτζής Χ. – Πίλτσης).

ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1 – 0

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στον Π. Μυλότοπο όπου η τοπική Δόξα επικράτησε δύσκολα με σκορ 1 – 0 του Άρη Λουτρακίου και πήρε την πρόκριση για τους οκτώ του θεσμού. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, οι γηπεδούχοι τελικά κατάφεραν να βρουν δίχτυα και να πάρουν την πρόκριση σε ένα ματς όπου και οι δύο αντίπαλοι άφησαν άριστες εντυπώσεις. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Τάσος Σιδέρης (48’), ενώ ο Χρήστος Καρράς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 90’ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Διαιτητής ο Τρυψιάνης (Κατεριάδης – Χατζηπέγιος).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ – ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 1 – 0

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η αναμέτρηση στην Κρ. Βρύση όπου ο τοπικός Απόλλων πήρε στο φινάλε τη νίκη με σκορ 1 – 0 επικρατώντας της Δόξας Μανδάλου. Το ματς ήταν μέτριο με λιγοστές φάσεις, οι δυο ομάδες κυνήγησαν την πρόκριση, τελικά όλα κρίθηκαν λίγο πριν τη λήξη, όταν οι γηπεδούχοι ξεκλείδωσαν την άμυνα των φιλοξενούμενων και πήραν την πολυπόθητη πρόκριση. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος ήταν ο Γιώργος Κίτσας (88’). Διαιτητής ο Παναγιωτίδης (Μιχαηλίφης – Κεσισόγλου). Οι άνθρωποι της Δόξας Μανδάλου σε επικοινωνία που είχαν με το Aridaia News εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον διαιτητή Παναγιωτίδη και τον βοηθό Μιχαηλίδη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – Μ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ 5 – 0

Ανώτερος ο Εθνικός Γιαννιτσών επικράτησε με σκορ 5 – 0 του Μ.Α. Ν. Πέλλας και προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου. Με περισσότερες λύσεις οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια και καθαρά στη νίκη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μάλλον είδαν το παιχνίδι με άλλο μάτι, καθώς τους ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα και γνώρισαν φυσιολογικά την ήττα. Σκόραραν οι Αντώνης Φλαρούντζος (42’-72’), Μπάμπης Ελευθεριάδης (51’), Βαγγέλης Αντωνιάδης (60’) και Χρήστος Γρηγοριάδης (86’). Διαιτητής Ατζαμιδάκης (Δεμερτζής Ν. – Κουπαράνη).

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 2 – 2 (ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ), 2 – 4 (ΠΕΝΑΛΤΙ)

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η αναμέτρηση στην Έδεσσα όπου τελικά την πρόκριση πήρε η Δόξα Εξαπλατάνου. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι δυο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις, παρόλαυτά φάνηκαν αρκετά αξιόμαχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν κατά διαστήματα καλή απόδοση και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα. Σκόραραν οι Χρήστος Παπαηλίας (83’) και Βαγγέλης Μεταξάς (116’) για τον Εδεσσαϊκό, ενώ ο Βασίλης Τσόρμπας (34’-110’) ήταν ο σκόρερ της Δόξας. Στα πέναλτι πρωταγωνιστής ήταν ο γκολκίπερ Λάζαρος Δημητριάδης της Δόξας που απέκρουσε τα πέναλτι των Πούπη και Καρυπίδη, ενώ οι Μπέσιος και Μεταξάς ευστόχησαν για τον Εδεσσαϊκό. Την ίδια στιγμή, για τη Δόξα ευστόχησαν οι Ευθύμης Τσόρμπας, Βασίλης Τσόρμπας, Γιώργος Κουντουράς και Πέτρος Δημητρίου, ενώ δεν χρειάστηκε να εκτελεστεί πέμπτο πέναλτι. Αποβολή του Θωμά Ελευθέριου του Εξαπλατάνου στο 118’. Διαιτητής ο Καρυπίδης (Μιχαλόγλου – Συρώκας).

ΑΛΜΩΠΟΣ – ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ 3 – 0

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...