Δήμος Καστοριάς: Ξεκινά η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στο Ντολτσό.

Untitled-1

Μία παιδική χαρά – στολίδι θα αποκτήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι της Καστοριάς, καθώς μετά τη σύμβαση που υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος, Γιάννης Κορεντσίδης, με τον ανάδοχο του έργου, θα ξεκινήσει άμεσα η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στο Ντολτσό, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση η μητροπολιτική παιδική χαρά του Ντολτσό θα αναβαθμιστεί, ώστε οι χώροι, μετά τη διαμόρφωσή τους, να συμβάλλουν στην αστική αναζωογόνηση της περιοχής και να αποτελέσουν πόλο έλξης για ξεκούραση, ψυχαγωγία και αναψυχή για τα παιδιά και τους συνοδούς τους. Βασικός στόχος είναι η δημιουργία ασφαλούς και λειτουργικού χώρου, βασισμένου στα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα και τις Ελληνικές νομοθεσίες.

«Μετά την ολοκλήρωση 13 παιδικών χαρών στην πόλη και σε χωριά του Δήμου Καστοριάς, προχωρούμε στην ανακατασκευή της παιδικής χαράς του Ντολτσό, απαντώντας σε ένα χρόνιο αίτημα των Δημοτών μας. Η συγκεκριμένη παιδική χαρά θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη μας», τόνισε κατά την υπογραφή  της σύμβασης ο Δήμαρχος Καστοριάς.

Στον άμεσο προγραμματισμό του Δήμου Καστοριάς είναι η ανακατασκευή και άλλων έξι παιδικών χαρών, ώστε συνολικά 20 παιδικές χαρές να τεθούν στη διάθεση των τοπικών κοινωνιών.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *