Δήμος Καστοριάς: Εγκατάσταση νέου συστήματος θέρμανσης στο Κλειστό Γυμναστήριο

P1140845

Ένα ακόμη διαχρονικό πρόβλημα επιλύθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς, το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα των ανθρώπων των Συλλόγων που το κάνουν χρήση.

 

Πρόκειται για την εγκατάσταση νέου συστήματος θέρμανσης, με ολοκληρωμένο δίκτυο “αξονικών αερόθερμων”, ιδανικό για εφαρμογές υψηλής θερμαντικής απόδοσης μεγάλων ενιαίων χώρων.

 

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, αλλά και τις διαβεβαιώσεις του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων – Πολεοδομίας & Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, κ. Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου, το νέο αυτό σύστημα προσφέρει μεγάλη και ταχύτατη απόδοση της επιθυμητής θερμοκρασίας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται τεράστια εξοικονόμηση λειτουργικών εξόδων.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο υλοποιήθηκε αποκλειστικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει μικρότερο κόστος και εξοικονόμηση πόρων, αλλά και ότι το ανθρώπινο δυναμικό καταβάλλει, παρά τις όποιες ελλείψεις, τεράστια και καθημερινή προσπάθεια για την επίλυση κάθε είδους ζητήματος, με

στόχο τη συντήρηση και βελτίωση όλων των δημοτικών εγκαταστάσεων προς όφελος των πολιτών.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *