Δήμος Αλμωπίας: Στραβά ξεκινήσαμε… Απαξίωση της Επιτροπής Διαβούλευσης!

Σημαντικές αποφάσεις θα κληθεί να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας την Παρασκευή 14/11. Συγκεκριμένα, θα προχωρήσει στην έγκριση προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης για το έτος 2015.

Την ίδια στιγμή, απαξιώνεται δυστυχώς ο θεσμός της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης η οποία έχει συσταθεί εδώ και καιρό και δεν έχει συνεδριάσει για να γνωμοδοτήσει για τα παραπάνω κορυφαία θέματα που αφορούν στο Δήμο μας.

Στην πρόσφατη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ενέκρινε τη σύσταση της συγκεκριμένης Επιτροπής έγινε πολύς λόγος σχετικά με τη συμμετοχή των πολιτών η οποία θα πρέπει να είναι ενεργή, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η Δημοτική Αρχή δεν ξεκινάει καθόλου καλά όσον αφορά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ας μην περιφρονεί το γεγονός ότι οι αιτήσεις για συμμετοχή στην Επιτροπή Διαβούλευσης ήταν πολλές και άρα υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από πληθώρα συμπολιτών μας οι οποίοι επιθυμούν να ενισχύονται οι θεσμοί που προάγουν το δημόσιο διάλογο.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *