ΓΟΥΝΑ – ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ BLACKGLAMA

Η δημοπρασία της American Legend ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου 2014, με την προσφορά των black, Mahogany, breeder males και τα Blue Iris και Demi / άγρια ​​αρσενικά και θηλυκά .

Η πώληση γνώρισε μεγάλη αβεβαιότητα και προσοχή, καθώς οι τιμές των τελευταίων
δημοπρασιών οδήγησαν σε σημαντικές μειώσεις από νωρίτερα στη σεζόν. Η American Legend ήταν σε θέση να πωλήσει σημαντικό μέρος της συλλογής σε σφιχτές τιμές στις πρόσφατες δημοπρασίες ενώ τα commercial ή κατεστραμμένα δέρματα συνέχισε να τα επιβραδύνει, καθώς οι παραγγελίες και τα κεφάλαια έχουν μειωθεί .

To highlight της ημέρας ήταν τα αρσενικά Blackglama πουλώντας το 100 % σε τιμές που ήταν επίσης σφιχτές σε πρόσφατες δημοπρασίες με μικρότερα μεγέθη να πωλούν σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα . Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής με την ισχυρή υποστήριξη από τη Ρωσία και το Χονγκ Κονγκ / Κίνα .

Τα αρσενικά Mahogany ακολούθησαν την ίδια τάση με τα μαύρα με υποτονικό ενδιαφέρον και κύριο παράγοντα στις διαφορές των τιμών να είναι το μήκος του τριχώματος . Κύριος αγοραστής ήταν το Χονγκ Κονγκ / Κίνα .

Τα αρσενικά Blue Iris πωλούνται σε 100 % ενώ στα θηλυκά η ζήτηση ήταν πιο επιλεκτική και ορισμένα αποσύρθηκαν. Λόγω του μεγάλου όγκου των τύπων καφέ που είναι διαθέσιμα προς πώληση φέτος, η ζήτηση για τα Demi /Wild ήταν περιορισμένη και μικρό μέρος αποσύρθηκε .

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *