ΓΟΥΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

kastoria-korea

Σύμφωνα με αποκλειστικές κυβερνητικές πληροφορίες του oladeka.com έχει ήδη υπογραφεί σχετικό μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων εξωτερικών Ελλάδας – Κορέας και έχει ήδη προχωρήσει η συζήτηση για συνεργασία στον τομέα της γουνοποιίας.

Η Νότια Κορέα, σύμφωνα με παλιότερες έρευνες, είναι μια πολύ σημαντική αγορά για την ελληνική γούνα, καθώς συνδυάζει οικονομική ευμάρεια, ισχυρή μεσαία τάξη, κρύο χειμώνα, παντελή έλλειψη ακτιβισμού εναντίον της φυσικής γούνας και η εγχώρια παραγωγή στην ασιατική χώρα βαίνει φθίνουσα. Η συγκεκριμένη αγορά θα μπορούσε σύμφωνα με τις ελληνικές κυβερνητικές πηγές του oladeka.com (με υπουργείο μιλήσαμε) να αντικαταστήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, εκείνες της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Στις 12 Ιουνίου του 2022, αναμένεται η πραγματοποίηση πανηγυρικής ημερίδας με θέμα την οικονομική συνεργασία των δύο χωρών αναφορικά με τη ελληνική γούνα.

Μέχρι τότε αναμένονται και οι ανακοινώσεις των μέτρων που θα λάβει η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά για τον κλάδο.

H συγκεκριμένη εξέλιξη παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, δεδομένου του τέλματος στο οποίο βρίσκεται μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία ο πολύπαθος κλάδος της γουνοποιίας.

oladeka.com

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...