«γουναράδες» «κλειδώνουν» την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική!

Ο Ανδρέας Λέτσιος, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα, αντίθετα, τα νέα στο «ερυθροκίτρινο» στρατόπεδο είναι πέρα για πέρα ευχάριστα!
Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Λέτσιο!

Αρχικά, επιστρέφει ο έμπειρος μέσος, Γιώργος Κεφάλας (που έλειψε από το παιχνίδι της Κοζάνης) και έπειτα, ο Θέμης Βελλίδης, ο οποίος βρέθηκε χθες στην προπόνηση, συμφώνησε με τη διοίκηση και εντάχθηκε ξανά στο ρόστερ της ομάδας! Μάλιστα, ο πολύπειρος χαφ, μίλησε στον antennes.gr για τόσο την επιστροφή του, όσο και για τον αυριανό «τελικό»!

Θέμης Βελλίδης «Είναι μεγάλη τιμή που ξαναγύρισα στην ομάδα . Καλώ προσωπικά όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά μας για την παραμονή. Αυτή η ομάδα δεν θα χαθεί!», ήταν τα λόγια του.
Νίκη σημαίνει…Σωτηρία!

Η Καστοριά κατόρθωσε το ακατόρθωτο την Κυριακή, αφού κατάφερε να κερδίσει έναν αγώνα στον οποίο έπαιζε με 10 παίχτες από το 25ο λεπτό, βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 κι όμως, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε μια πέρα ως πέρα δίκαιη νίκη, ανατρέποντας το σκορ σε 2-3! Με αυτό το τρίποντο, οι «γουναράδες» έφτασαν τους 47 βαθμούς και με νίκη στον αγώνα της Τετάρτης με τη «Δόξα» Πενταλόφου, η ομάδα θα παραμείνει στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Ο κόσμος πρέπει να πάει στο γήπεδο!

Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται σε ικανοποιητικό βαθμό, όσον αφορά την προσέλευσή του στο γήπεδο. Όμως, είναι γεγονός πως σε κρίσιμα ματς (βλ. Άρδασσα, εντός και εκτός έδρας, Λάρισα, Οικονόμο Τσαριτσάνης) ήταν εκεί για να στηρίξει δυναμικά αυτό τον ιστορικό σύλλογο. Το αυριανό παιχνίδι, είναι 90 λεπτά που μπορεί να κρίνουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Επίσης, η διοίκηση έχει ορίσει και σε αυτό το παιχνίδι γενική είσοδο στα 5,00 ευρώ, ώστε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, να φωνάξει και να ωθήσει την ομάδα μας στην νίκη, που αυτόματα σημαίνει και σωτηρία!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *