Γλέζος: κάναμε λάθη, θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα

ΕΙΠΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ  ΚΑΙ ΤΩΡΑ κάναμε λάθη, θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ...

Το αποτέλεσμα των εκλογών λέει ότι ο λαός θέλει εκλογές για αλλαγή κυβέρνησης, υποστήριξε ο Μανώλης Γλέζος, που σημείωσε ωστόσο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθη στην πορεία για τις κάλπες

«Δεν μπορεί να παραγραφεί η βούληση του ελληνικού λαού και σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογές», εκτίμησε ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας στο mega και υπογράμμισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν είναι κόμμα είναι η πολιτική συνείδηση του ελληνικού λαού».

Ο κ. Γλέζος που έρχεται πρώτος και με διαφορά στους σταυρούς μεταξύ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι υπήρξαν λάθη από την μεριά του κόμματος:
«Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, κάναμε αρκετά λάθη, θα μπορούσαμε να τα έχουμε ξεπεράσει, αλλά και το αποτέλεσμα που ήρθε δεν μπορεί κανείς να το αγνοήσει», δήκωσε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά στη δική του παρουσία στην ευρωβουλή ο κ. Γλέζος επανέλαβε ότι θα μείνει μόνο ένα χρόνο στις Βρυξέλλες, ως τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αν οι εκλογές προκηρυχθούν νωρίτερα θα επιστρέψει άμεσα για να πάρει μέρος τις εθνικές εκλογές.
Σχετικά με τη δράση που προτίθεται να αναλάβει στο Ευρωκοινοβούλιο ο κ. Γλέζος ξεκαθάρισε: «Είναι αυτονόητο ότι θα διεκδικήσουμε με όλους τους άλλους Έλληνες τις οφειλές της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα».
Αναφορικά με τη συζήτηση που γίνεται πλέον και εντός της κυβέρνησης για κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «πρέπει να εφαρμοστεί η απλή και άδολη αναλογική».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *