Γκολ, “χωνί” και θέαμα! ΠΑΟΚ – Μπόχουμ 3-4 (VIDEOS)

Γκολ, `χωνί` και θέαμα! ΠΑΟΚ - Μπόχουμ 3-4 (VIDEOS)

Σε ένα παιχνίδι (και κυρίως τα πρώτα 45′) που δε θα μείνει στη μνήμη όσων το παρακολούθησαν για τις άμυνές του, ΠΑΟΚ και Μπόχουμ προσέφεραν γκολ, θέαμα και αρκετά λάθη, με το σκορ να κλείνει τελικά στο 3-4 υπέρ των Γερμανών!

Κόντρα στην 11η της περυσινής Zweiteliga (2η κατηγορία Γερμανίας), ο ΠΑΟΚ παρουσίασε προβληματικό πρόσωπο, έχοντας πολλά κενά στην άμυνα και εκθέτοντας σε πολλές περιπτώσεις τον νεοαποκτηθέντα Όλσεν! Δύο αυτογκόλ από τον Δικέφαλο του Βορρά!

Το σκορ άνοιξε ο Περέιρα στο 6′, με το σκορ στο 10λεπτο να είναι… 2-1. Στο 9′ ο Ρικάρντο Κόστα ισοφάρισε για τη Μπόχουμ με αυτογκόλ, με τον Περέιρα να δίνει ξανά το προβάδισμα ένα λεπτό μετά στον ΠΑΟΚ.

Το καταπληκτικό τακουνάκι του Φούκλαντ και το τραγικό λάθος του Όλσεν από το γύρισμα του Βίτορ γύρισαν το ματς για τη Μπόχουμ, με τον Κίτσιου να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Το 4-3 έγινε από τον Γκρέγκοβιτς στο 66′ και παρέμεινε μέρι και το τέλος, με τις αλλαγές των ομάδων να ρίχνουν το ρυθμό στο παιχνίδι.

Τα γκολ

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JsGUTMzdy6U?rel=0&controls=0&showinfo=0]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...