Γιώργος Γιασεμής: Ο Έλληνας τραγουδιστής έκαψε την Τουρκία σε πριβέ πάρτι

Τα γενέθλια του Τούρκου επιχειρηματία κατασκευαστή ήταν η αφορμή να ζήσει η Κωνσταντινούπολη μία από τις καυτές βραδιές, με τη βοήθεια όμως, ενός Έλληνα, του Θεσσαλονικιού τραγουδιστή Γιώργου Γιασεμή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της συμπρωτεύουσας, που τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στη Βουλγαρία και έκανε ντουέτο με τη νούμερο ένα σταρ της γειτονικής χώρας, την Anelia, κάνει σταθερά βήματα και στην Τουρκία και βρίσκεται προ των πυλών υπογραφής συμβολαίου με μεγάλη δισκογραφική εταιρία και εκεί.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας, που ταξιδεύει συχνά στη Θεσσαλονίκη για να επισκέπτεται τον φίλο του Γιώργο Γιασεμή στις «Μούσες», όπου εμφανίζεται, τον προσκάλεσε να τραγουδήσει στο πάρτι των γενεθλίων του στο υπερπολυτελές κλαμπ Reina, που βρίσκεται στον Βόσπορο, στο πριβέ κομμάτι του. Μάλιστα, ο τραγουδιστής εκτός από τη φιλία που τον δένει με τον επιχειρηματία είναι και στενός φίλος με τον αδελφό του, ο οποίος είναι μεγάλο στέλεχος του CNN Turk. 

Με καλεσμένους περίπου 400 άτομα, ο Γιώργος Γιασεμής τραγούδησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,ενώ σχεδόν ξημερώματα, του ζητήθηκε από τον επιχειρηματία να τραγουδήσει για όλους τους θαμώνες του κλαμπ, που έφταναν τα χίλια άτομα. Η επιτυχία του με τη Βουλγάρα τραγουδίστρια, το «Ξαφνικά», ακουγόταν ήδη από τα ηχεία του κλαμπ και όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί ήθελαν να δουν ζωντανά τον Έλληνα τραγουδιστή.

Η βραδιά είχε την απόλυτη χλιδή και όλα όσα συνηθίζουν να επιλέγουν οι εκατομμυριούχοι Τούρκοι επιχειρηματίες: σαμπάνια, χαβιάρι, συλλεκτικά κρασιά, εκλεκτό φαγητό, όμορφες γυναίκες, τσιφτετέλι.  Το κόστος της βραδιάς υπολογίζεται ότι έφτασε τα 100 χιλιάδες ευρώ. 

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=luh3RRyPehM]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *