Για πρώτη φορά συμμετοχή της ΕΟΓ στις αρχαιρεσίες της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

kosmidis-new-696x432

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων Διοίκησης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), της τριτοβάθμιας οργάνωσης του εμπορικού κόσμου της χώρας.

Στις διαδικασίες έλαβαν μέρος 435 εκλέκτορες από όλη την επικράτεια, επί συνόλου 473 (ποσοστό συμμετοχής 92%) και για πρώτη φορά συμμετείχε σε αυτές η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας με τον Συνδυασμό “Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο” με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Καρανίκα, όπου και  έλαβε 258 ψήφους (ποσοστό 60% του συνόλου).  Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. Δημήτριος Κοσμίδης  ήρθε πρώτος επιλαχών.

«Ακούστηκε δυνατά η φωνή της Ε.Ο.Γ. και κυρίως η ελληνική γουνοποιία στην εγχώρια επιχειρηματικότητα. Πιστεύω πως με τη συμμετοχή μας στην Ε.Σ.Ε.Ε. και με την υποψηφιότητά μου, έχει αναβαθμιστεί κατά πολύ ο κλάδος μας. Μέσω όλων αυτών των ενεργειών θα προωθούμε δυναμικότερα τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες γουνοποιούς», δήλωσε ο κ. Κοσμίδης.

ΕΟΓ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...