Γιατί αυτοκτόνησε ο 53χρονος στο Άργος Ορεστικό – Τι έγραφε στο σημείωμα

sok-sto-argos

Έδεσε δύο ντενεκέδες – δοχεία τυριού- στα πόδια του που είχε γεμίσει με πέτρες και βούτηξε στα νερά του Αλιάκμονα σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Περαστικοί μελισσοκόμοι που πήγαιναν για εργασίες στα μελίσσια τους, εντόπισαν το πτώμα του 53χρονου να επιπλέει αφού στο συγκεκριμένο σημείο τα νερά δεν ήταν πολύ βαθιά. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μαζί με το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 14:00 ανέσυραν τη σορό του Αργείτη επαγγελματία που προέβη στο απονενοημένο διάβημα, αφήνοντας σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της τελευταίας πράξης της ζωής του.

Στο σημείωμα ζητώντας συγγνώμη για όλα, εξηγούσε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει μετά τον θάνατο της μητέρας του, (ζούσε μαζί της) και ευχαριστούσε την αδερφή του που του δάνεισε 80.000 ευρώ αφού ο ίδιος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ντρεπόταν για αυτό.

Στο τέλος σημείωνε ότι είχε ετοιμάσει τα ρούχα της κηδείας του στο σπίτι.

Δραματικό τέλος για έναν νέο άνθρωπο και σοκ για ολόκληρη την κοινωνία του Άργους Ορεστικού και της Καστοριάς…

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *