Γιατί αρέσει το Dirty talk στο σέξ;

753da7a1edb284e4c2d5ea8068e48c7c_XL

Το dirty talking είναι τόσο απαραίτητο στο κρεβάτι όσο το αλατοπίπερο στο φαγητό ή το tabasco στο καυτερό.

Ας ξεκινήσουμε με μια μεγάλη αλήθεια και αυτή δεν είναι άλλη απο το γεγονός οτι ο μέσος άντρας έχει την λανθασμένη και περιοριστική πεποίθηση ότι μια ποιοτική γυναίκα δεν θα ανεχτεί ερωτόλογα και προστυχόλογα.

Πολλοί άντρες έχουν κατατάξει τις γυναίκες στο μυαλό τους σε αγίες και τσούλες ή αλλιώς στο καλό κορίτσι και στο παλιοκόριτσο ανάλογα με τον βαθμό έκφρασης της σεξουαλικότητάς τους.

Μέγα λάθος φυσικά. Οι γυναίκες απολαμβάνουν την σεξουαλική ένταση περισσότερο από τους άντρες. Αν νομίζειτε ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι απολαμβάνουν να διαβάζουν ερωτικά μυθιστορήματα είστε βαθιά νυχτωμένοι.

ΟΛΕΣ οι γυναίκες απολαμβάνουν το dirty talk. Και ΟΛΟΙ οι άνδρες πρέπει να καταλάβουν οτι αν δεν ερεθίσουν τα «αυτιά» των γυναικών, δεν θα τους μείνουν αξέχαστοι.

Τα οφέλη του dirty talking είναι σημαντικά. Όταν σας μιλάνε βρόμικα κάνετε κάτι απαγορευμένο, µε τις αφροδισιακές συνέπειες που αυτό συνεπάγεται. Επίσης, στο dirty talking ευνοούνται τα παιχνίδια ρόλων, σπάει η ρουτίνα, βγαίνετε για λίγο έξω από τη σχέση σας, κάνετε καλύτερο σεξ. Για να φτάσετε στο σημείο να μιλάτε βρόμικα μεταξύ σας, σημαίνει ότι έχετε ξεπεράσει διάφορα ταµπού, είστε άνετοι μεταξύ σας, έχετε μιλήσει πολύ για σεξ.

Οι λέξεις είναι αφροδισιακές. «Το σημείο G είναι στα αυτιά», λέει η συγγραφέας Ιζαµπέλ Αλιέντε. Όμως πρέπει να τις οποστηρίξετε και με το σώμα σας.

Τη στιγμή που μιλάτε βρόμικα, ζείτε μια φαντασίωση μαζί με τον σύντροφο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε πορνοστάρ – απλώς απολαμβάνετε τον ρόλο του κακού κοριτσιού εκείνη τη συγκεκριμένη περίπτωση.

To dirty talking είναι μια μορφή επικοινωνίας που όταν γίνεται σαν παιχνίδι είναι δείγμα ότι έχετε ξεκλειώσει κάποιες πίστες ηδονής κι ότι έχετε ξεπεράσει αναστολές και ταµπού.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...