Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Καστοριάς (17η αγωνιστική)

Την άνοδό του στην Α’ κατηγορία μετά από πολλά χρόνια απουσίας αλλά και πρωταθλητισμού των τελευταίων ετών, εξασφάλισε και μαθηματική μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Λεύκης μετά την δραματική και αγχωτική νίκη που πέτυχε στην έδρα ου επί της Φλατσάτας Οινόης με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ δύσκολα στην πολύτιμη νίκη η οποία τους χάρισε και την πολυπόθητη άνοδο στην κατηγορία των ΜΕΓΑΛΩΝ, καθώς το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε στο 75’, ωστόσο, όμως στάθηκαν φοβερά άτυχοι αφού είχαν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά ΕΠΤΑ (7) ΔΟΚΑΡΙΑ!!! Έτσι, ο ΠΑΣ Λεύκης με τη νίκη του αυτή εξασφάλισε την 2η προνομιούχο θέση με διαφορά 4 βαθμών από την Ακαδημία Κρόνου, ενώ το προσεχές Σάββατο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι των πρωταθλητών, μεταξύ ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ και ΓΡΑΜΜΟΥ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ, σε ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά όπου οι δύο ομάδες θα πανηγυρίσουν μαζί την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε ο πρωταθλητής Γράμμος Μαυροχωρίου συντρίβοντας με το επιβλητικό σκορ 5-1 τα Λακκώματα, διατηρώντας για 17η αγωνιστική το αήττητό του (16 νίκες) κάτι φυσικά που στοχεύει να το διατηρήσει και την επόμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον ΠΑΣ Λεύκης.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά την ήττα στο Μαυροχώρι, επέστρεψε η Ακαδημία Κρόνου επικρατώντας δύσκολα της Ομόνοιας Βογατσικού με σκορ 2-1, τερματίζοντας οριστικά στην 3η θέση, χάνοντας για φέτος παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε την άνοδό του στην Α’ κατηγορία.

Το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων των τελευταίων αγωνιστικών συνέχισε ο Εθνικός Βασιλειάδας επικρατώντας εύκολα του ΠΑΣ Κορεστείων με σκορ 3-1, συμπληρώνοντας 3 ματς χωρίς ήττα και εξασφαλίζοντας οριστικά την 4η θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, την 3η νίκη μακριά από την έδρα της πέτυχε η Πεντάβρυσος επικρατώντας στην Μεσοποταμία των Ελπίδων Μεσ. με σκορ 2-3.

Τα αποτελέσματα:

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ ΚΟΡΕΣΤΕΙΑ

3

1

ΚΡΟΝΟΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ

2

1

ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ

5

1

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ

2

3

ΛΕΥΚΗ ΟΙΝΟΗ

2

1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α

Ο Μ Α Δ Ε Σ

ΤΕΡΜΑΤΑ

Β

1

ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ

57

13

49

2

ΛΕΥΚΗ

47

9

43

3

ΚΡΟΝΟΣ

50

15

39

4

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ

34

42

29

5

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ

41

27

25

6

ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ

29

33

18

7

ΚΟΡΕΣΤΕΙΑ

35

44

18

8

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ.

35

67

11

9

ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ

23

63

7

10

ΟΙΝΟΗ

26

64

4

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΟΙΝΟΗ ΚΟΡΕΣΤΕΙΑ
ΛΕΥΚΗ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ
ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ ΚΡΟΝΟΣ
ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ

 

 

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *