Βροχή νομοθετικών πρωτοβουλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ -Ο Τσίπρας συνεχίζει να ζητά εκλογές

Βροχή νομοθετικών πρωτοβουλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ -Ο Τσίπρας συνεχίζει να ζητά εκλογές

Σε μπαράζ νομοθετικών πρωτοβουλιών επιδίδεται η αξιωματική αντιπολίτευση, καταθέτοντας σήμερα στη Βουλή πρόταση νόμου με άμεσα μέτρα, που στόχο έχουν την αντιμετώπιση της καταστολής της οικονομίας και την επανεκκίνησή της, ενώ αύριο ακολουθεί η πρόταση νόμου για την επαναφορά των εργασιακών και του κατώτατου μισθού στα 751€.

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, «η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να αποδείξει αν η βούλησή της είναι να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης ή να παγιώσει το καθεστώς του μνημονίου. Ιδού η Ρόδος» τόνισε, ενώ σφυροκοπώντας τους κκ Σαμαρά και Βενιζέλο, τους κάλεσε να αφήσουν «το θέατρο της δήθεν διαπραγμάτευσης με τη τρόικα».

«Ούτως ή άλλως ο δραματικός ρόλος δεν τους ταιριάζει, τους εκθέτει.

Η παράσταση θυμίζει πια περισσότερο κωμωδία παρά δράμα.

Μόνη διέξοδος και σωτηρία της χώρας η λαϊκή ετυμηγορία και η ισχυρή εντολή για την υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης και τη σκληρή διαπραγμάτευση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσει ο κος Σαμαράς τόσο το καλύτερο για τον τόπο».

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...