ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ -XΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Από τις 8:30 το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τη Βουλή προκειμένου να συμπαρασταθούν στον προφυλακισμένο αρχηγό της οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος θα μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Κοινοβούλιο.

Οι οπαδοί της οργάνωσης εξοπλισμένοι με πανό και σημαίες και ντυμένοι στα μαύρα περικύκλωσαν την Βουλή και την πλατεία Συντάγματος δίνοντας μία γεύση για το τηλεοπτικό σόου που ετοιμάζουν με την άφιξη του αρχηγού της οργάνωσης στη Βουλή.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με τους Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό θα μεταφερθούν από τις φυλακές του Κορυδαλλού στη Βουλή, προκειμένου να μιλήσουν στην ολομέλεια κατά τη συνεδρίαση για την άρση της ασυλίας τους.

Στη Βουλή και η Ουρανία Μιχαλολιάκου

Στη Βουλή βρίσκεται η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του αρχηγού της οργάνωσης, παρέα με τον Ηλία Παναγιώταρο. Στο καφενείο του Κοινοβουλίου βρίσκονται η σύζυγος και ο γιός του Χρήστου Παππά.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *