Βολές του αντιπρόεδρου της ΠΟΣΥΦΥ Γιάννη Τοτονίδη κατά του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου

totonid“Περί φράχτη και περί σοφίας της φύσης”


Με κατάπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του βουλευτή Καστοριάς κ. Διαμαντόπουλου για “σοφία της φύσης” και για ελπίδες να μην αποκατασταθεί η ζημιά στο φράχτη του Έβρου μετά την τεράστια καταστροφή απο τις πλημμύρες.
 

Αντί λοιπόν εκπρόσωπος πολιτών και μάλιστα ακριτικής περιοχής με σύνορα, όπως η Καστοριά, να μιλήσει για την άμεση αποκατάσταση του φράχτη, για την διαφύλαξη των συνόρων για τις τεράστιες ζημιές που έχουν υποστεί οι κάτοικοι εκεί από τις πλημμύρες όλο το χειμώνα, για το ξεσπίτωμα των κατοίκων για να μην πνιγούν, ο κ. βουλευτής προτίμησε να χτυπήσει καμπανάκι για να μην ξαναφτιαχτεί ο “φράχτης”.

Θέσεις και ευχές διαμετρικά αντίθετες με ότι έχει δηλώσει ο νέος Υπουργός Δημόσιας Τάξης. Εμείς ως Π.Ο.ΣΥΦ.Υ και εργαζόμενοι για την διαφύλαξη των συνόρων απο τα μεταναστευτικά κύματα γνωρίζουμε πολύ καλά την δουλεια που κανει ο φράχτης και πως αποτρέπει τα κυκλώματα λαθροδιακίνησης.

Αν γνωρίζει λοιπόν ο κ Βουλευτής άλλο τρόπο ας μας τον πει και μας. Καλό θα ήταν οι εκπρόσωποι των πολιτών να μαθαίνουν τις τεράστιες ελλείψεις αυτών των Σωμάτων και πως τα καταφέρνουμε μέχρι σήμερα με όλες αυτές τις αδυναμίες. Μη μας κάνετε όμως τη δουλειά μας ακόμη πιο δύσκολη ! Κύριε βουλευτά …. σήμερα ο Έβρος, αύριο η Καστοριά όμως.

 

svouranews.blogspot.com

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *