Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον μεγάλο τραγουδιστή – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

karras.png

«Σήκω να μας τραγουδήσεις Βασίλη, είσαι παντού», φώναζε το συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου από όλη τη χώρα που έσπευσε από νωρίς το πρωί της Τρίτης (26.12.2023) στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, για να αποχαιρετήσει τον «άρχοντα της νύχτας» Βασίλη Καρρά. Συντετριμμένες η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη του, Ειρήνη στο τελευταίο «αντίο».

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, με χιλιάδες κόσμου να τραγουδούν τα τραγούδια του και να χειροκροτούν με λευκά λουλούδια στα χέρια, βρίσκεται σε εξέλιξη η εξόδιος ακολουθία του κορυφαίου Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Όταν έφτασε η σορός, θαυμαστές και απλοί πολίτες, που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή έφτασε αγκαλιασμένη στον Ιερό Ναό, με τη σύζυγό του, την κόρη του και τον αδερφό του, τραγικές φιγούρες, να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο.

Η σορός του Βασίλη Καρρά θα παραμείνει ως αργά το βράδυ σε λαϊκό προσκύνημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περί τα 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη όπως και άτομα που θα αφιχθούν με τον σιδηρόδρομο, αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Η ταφή του σπουδαίου καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τον τόπο που γεννήθηκε και τόσο αγαπούσε, άλλωστε αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

Με δάκρυα στα ματιά φίλοι, συγγενείς και απλοί άνθρωποι συγκεντρώνονται από το πρωί για να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο Βασίλη Καρρά.

Άνθρωποι που μεγάλωσαν με τα τραγούδια του στήθηκαν στην ουρά για να αφήσουν ένα λουλούδι στο φέρετρο του Βασίλη Καρρά.

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας οι συγκεντρωμένοι τραγουδούν με συγκίνηση τα τραγούδια του και ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Στεφάνια έχουν στείλει πολλοί καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του, όπως η Καίτη Γαρμπή, η Νατάσσα Θεοδωρίδου κ.α.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Το προαύλιο, όπως και οι δημόσιοι χώροι γύρω από τον Ιερό Ναό, έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες θαυμαστές του Βασίλη Καρρά που αναμένουν στη σειρά.

Στην κηδεία του Βασίλη Καρρά βρέθηκε και ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *