Βαγγέλης Διαμαντόπουλος: Ερωτήσεις στη διάρκεια του 1ου θερινού τμήματος της Βουλής

diamantopΣτο πλαίσιο άσκησης Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, κατά τη διάρκεια του 1ου θερινού τμήματος της Βουλής ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς συνυπέγραψε τις παρακάτω ερωτήσεις:

 

  • Στις 3 Ιουλίου 2014: Ερώτηση σε συνδυασμό με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων (ΑΚΕ) προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα «Ο διαγωνισμός για την ασφαλιστική κάλυψη των στελεχών και μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για αστικές ευθύνες τους απέναντι στο ίδιο το ταμείο που διευθύνουν».

 

  • Στις 9 Ιουλίου 2014 συνυπεγράφη Ερώτηση προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, & Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με θέμα «Διατάραξη της οικολογικής και περιβαλλοντικής ισορροπίας του οικοσυστήματος του νομού Καστοριάς και ιδιαίτερα της λίμνης Ορεστιάδας».

 

  • Στις 16 Ιουλίου 2014 συνυπεγράφη Ερώτηση σε συνδυασμό με ΑΚΕ προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις καταβολής ενισχύσεων στους δικαιούχους αγρότες αγροπεριβαλλοντικών προγραμμάτων».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *