Α’ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την… γκέλα της Καστοριάς στο Βογατσικό (3-3)

b2053-eps-panos

Αρκετές εκπλήξεις επιφύλαξε η 11η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, με σημαντικότερη αυτή της Καστοριάς, η οποία άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Βογατσικό στην κόντρα της με την τοπική ’’Ομόνοια’’,

 

έπειτα από το τελικό σκορ 3-3, ενώ αίσθηση προξένησε η νίκη του Κρόνου επί του Παναργειακού με 2-1, όπως, επίσης, και η ισοπαλία (2-2) του ΑΟ Κάστωρ στο Μαυροχώρι κόντρα στον τοπικό ’’Γράμμο’’.

‘’Άρωμα’’ Αγγλίας είχε η αναμέτρηση ‘’Ομόνοιας’’ Βογατσικού – Καστοριάς, όπου, μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, με πλούσιο θέαμα και ανατροπές, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3.

Οι γηπεδούχοι, με το αποτέλεσμα αυτό, αναμφίβολα ‘’έγραψαν’’ ιστορία, υποχρεώνοντας την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ομάδα της Καστοριάς στην πρώτη της απώλεια βαθμών εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, το φετινό πρωτάθλημα, αποκτά, πλέον, νέο ενδιαφέρον, με την ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας και τον ’’Μέγα Αλέξανδρο’’ Καλλιθέας να πλησιάζουν σε απόσταση… αναπνοής τους ‘’ερυθροκίτρινους’’ ψαλιδίζοντας τη διαφορά στον 1 και 2 βαθμούς, αντίστοιχα.

Νέα νίκη, με ανατροπή, για την ”Αστραπή”  Μεσοποταμίας, στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την ΑΕ Γραμμοχωρίων, η οποία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-0), τελικά, ‘’απέδρασε’’ εύκολα με το ‘’τρίποντο’’ επικρατώντας με σκορ 2-4, συμπληρώνοντας, παράλληλα, 5 ματς χωρίς ήττα.

Μετά από ένα ‘’άσφαιρο’’ α’ ημίχρονο, ο ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ Καλλιθέας, ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη, φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα το Νταηλάκη (4-0) στο μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι, ενώ το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού οι ‘’κυανοκίτρινοι’’ είχαν και δύο δοκάρια.

Την επιστροφή του στις νικηφόρες εμφανίσεις και, παράλληλα, το τέταρτο ‘’τρίποντό’’ του εκτός έδρας πανηγύρισε ο ’’Ηρακλής’’ Πολυκάρπης, συντρίβοντας με το επιβλητικό σκορ 1-7 στο γήπεδο της Μεσοποταμίας τις τοπικές ‘’Ελπίδες’’, οι οποίες έκαναν το…. λάθος να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Η ’’Δόξα’’ Αμπελοκήπων, με ένα γκολ που πέτυχε στις αρχές της επανάληψης, ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι των ‘’μαυραετών’’, επικρατώντας στην Κορησό της τοπικής ‘’Δόξας’’ με σκορ 0-1, επιστρέφοντας, παράλληλα, στις νικηφόρες εμφανίσεις.

Άτυχος στάθηκε ο ΑΟ Κάστωρ στο γήπεδο του Μαυροχωρίου στην κόντρα με τον τοπικό ‘’Γράμμο’’, αφού μέχρι το 89’ κρατούσε στα χέρια του την πολύτιμη νίκη (1-2), λεπτό, όμως, στο οποίο οι ‘’κυανόλευκοι’’ ισοφάρισαν σε 2-2, βάζοντας τέλος στο εντυπωσιακό σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων τους, καθώς προέρχονταν από 6 συνεχόμενες νίκες, συμπεριλαμβανομένου και αυτή του Κυπέλλου.

Το πρώτο ‘’τρίποντο’’ εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Κρόνος, επικρατώντας δίκαια με σκορ 2-1 του Παναργειακού, ξεφεύγοντας, ταυτόχρονα, από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματα:

ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 3 3
ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 2 2
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 1 7
ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2 1
ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 2 4
ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0 1
ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 4 0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 51 7 29
2 ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 51 8 28
3 ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 46 9 27
4 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 30 21 23
5 ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 17 18 19
6 ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ 22 21 18
7 ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 19 25 16
8 ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 20 26 13
9 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 17 27 13
10 ΚΡΟΝΟΣ 19 35 10
11 ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 14 27 9
12 ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 14 37 8
13 ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 11 34 4
14 ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 16 52 4

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ
ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ ΚΡΟΝΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ
ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Κατηγορία :Ποδόσφαιρο

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *