Αυτό είναι το στιλιστικό τρικ που επαναλαμβάνουν οι πιο κομψές γυναίκες σε κάθε εβδομάδα μόδας

matchy000

Σε κάθε εβδομάδα μόδας το στιλ των γυναικών στους δρόμους κλέβει την παράσταση.

Τα σύνολα τους μας δίνουν έμπνευση κάθε μέρα για τα δικά μας outfit. Για αυτό, συχνά κλέβουμε ιδέες και προσέχουμε λεπτομέρειες που σε κάποιον άλλο ίσως και να φαίνονταν ασήμαντες.

Οι fashionista φαίνεται πως έχουν ένα κοινό μυστικό, ένα στιλιστικό τρικ που επιστρατεύουν σχεδόν σε κάθε fashion week. Σε πολλές από τις εμφανίσεις τους οι πιο διάσημες fashion bloggers και influencers είδαμε να συνδυάζουν την φούστα ή το παντελόνι τους με τσάντα στο ίδιο χρώμα ή ακόμα και το ίδιο print.

Τα ασορτί αξεσουάρ υπήρχαν πάντα. Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η σκέψη να αγοράσεις τσάντα και παπούτσια που δεν ήταν από το ίδιο ύφασμα με το υπόλοιπο σύνολο δεν περνούσε από το μυαλό σου και ήταν απαγορευμένη.

Δεν είναι τυχαίο που το τρικ υιοθετεί συχνά και η Kate Middleton. Σήμερα γίνεται ξανά όλο και πιο δημοφιλές με τα matchy κομμάτια να περνούν στο dna της νέας γενιά των It girls. Συνδυάστε κι εσείς το χρώμα της τσάντας με αυτό του φορέματος ή της φούστας σας ή αν δεν έχετε ίδια απόχρωση δοκιμάστε έναν πολύ κοντινό τόνο.

Το καλύτερο κομμάτι; Υπάρχουν πολλά κατάλληλα φορέματα και τσάντες για κάθε περίσταση και budget. Δείτε πως το κάνουν οι fashionista και μιμηθείτε τις.

 

 

Και ιδέες για να το δοκιμάσετε:

 Zara

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *