ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…… ΠΑΟΚ: «Αν έρθεις στην Τούμπα είσαι νεκρός, σαν τον Άλκη»

williams-2048x1405

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του ντέρμπι ΆρηςΠΑΟΚ για τη Basket League, ο Ζίριους Γουίλιαμς δέχθηκε απειλητικά μηνύματα από ανεγκέφαλους οπαδούς, οι οποίοι δεν δίστασαν να αναφερθούν και στον Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν λίγους μήνες από οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του Άρη αναδημοσίευσε ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε – μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ – το οποίο ανέφερε:

«Πόνος. 32 πόντοι διαφοράς στο πρώτο παιχνίδι. Αφεντικά της φάπας. Την επόμενη χρονιά δεν θα έχουν λεφτά να σου δώσουν και θα φύγεις. Η πόλη είναι ασπρόμαυρη. Και αν τολμήσεις να έρθεις στην τούμπα, τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης».

Ο Γουίλιαμς σχολίασε, μάλιστα, στο ποστάρισμά του «υποθέτω ότι έτσι είναι τα πράγματα μετά από ένα ντέρμπι. Αυτό είναι απλώς ένα από τα μηνύματα».

Η ανάρτηση του παίκτη του Άρη:

Να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Άρης τοποθετήθηκε για το περιστατικό, γνωστοποιώντας ότι έχει ενημερώσει ήδη τις αστυνομικές αρχές και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του ανθρώπου ο οποίος έστειλε απειλητικό μήνυμα κατά της ζωής του αθλητή μας, Ζίριους Γουίλιαμς. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις απειλές που εκτόξευσε προς τον Αμερικανό φόργουορντ της ομάδας μας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *