Αυτοί θα «πάρουν» την ΑΕΚ

Είκοσι πέντε επιφανείς φίλοι της ΑΕΚ θα αποτελούν μέλη του μη κερδοσκοπικού σωματείου που θα πάρει τις μετοχές της νέας ΠΑΕ. Διαβάστε ποιοι είναι. 

Αποτελεί, πλέον, διαδικαστικού χαρακτήρα ζήτημα η επανασύσταση της ΑΕΚ σε ΠΑΕ, εν όψει της συμμετοχής της στη Football League.

Για το σκοπό αυτό θα συσταθεί ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών. Όπως έγινε γνωστό, θα πρόκειται για 25 επιφανείς φίλους της ΑΕΚ, από παλαίμαχους άσους, μέχρι δημοσιογράφους και καλλιτέχνες.

Η παρουσία τους θα έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, αφού η χρηματοδότηση της ΠΑΕ θα ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη και κάποιους άλλους επιχειρηματίες που θέλουν να συμβάλουν, ενώ τη δυνατότητα αυτή θα έχουν και οι φίλοι της ομάδας.

Τα 25 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ είναι τα εξής: Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Άρης Πορτοσάλτε, Λάκης Νικολάου, Νίκος Πανταζής, Αγγελική Αρκάδη, Γιώργος Κεφαλίδης, Στέλιος Σεραφείδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Κώστας Χαρδαβέλλας, Νίκος Ευαγγελάτος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Σάββας Καλεντερίδης, Νίκος Ξανθόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Σκρέκης, Στέργιος Γάντζουλας, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μουρίκης, Πασχάλης Τσαρούχας και ο Γιώργος Μητσικώστας. 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *