ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΦΙΣΑ Ηλίας Ψινάκης, ο σταρ που βγήκε δήμαρχος Μαραθώνα ποζάροντας πάνω σε άλογο [εικόνες]

Κι εκεί που πιστεύαμε ότι οι Ελληνες είναι συντηρητικοί ψηφοφόροι και παραμερίζουν τους εξτραβαγκάν πολιτικούς, ο Ηλίας Ψινάκης έβαλε τα γυαλιά σε όλους τους αναλυτές.

Ο Ηλίας Ψινάκης κατόρθωσε να βγει πανηγυρικά δήμαρχος Μαραθώνα από τον πρώτο γύρο.

Ηταν ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος ο οποίος εξέδωσε προεκλογική αφίσα καβάλα σ’ ένα… άλογο. Φορώντας μαύρες μπότες, έχοντας μια μακριά αλυσίδα στον λαιμό και καβάλα στο άλογό του ο κ. Ψινάκης κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος Μαραθώνα από την πρώτη Κυριακή.

Με χαλαρή προεκλογική εκστρατεία κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της περιοχής και να εξοβελίσει από την κάλπη τους αντιπάλους του.

Ηθελε να κατέβει δήμαρχος στην Αθήνα

Εκείνο που δεν ήταν γνωστό είναι ότι ο κ. Ψινάκης σκεφτόταν σοβαρά να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων και ίσως να είχε και πολύ καλά αποτελέσματα, αφού, τίποτα δεν αφήνει στην τύχη και ό,τι κάνει το κάνει έχοντας πολύ καλά προετοιμαστεί.

«Είχα πιέσεις από σοβαρούς ανθρώπους για να είμαι υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων, αλλά προτίμησα τον Μαραθώνα, που θα αξιοποιηθεί πλέον ως ένας πρότυπος δήμος», εξομολογείται ο ίδιος στο Βήμα.

Το μυστικό του; Πέραν του αλόγου, ο κ. Ψινάκης φρόντισε να μην έχει κανέναν πολιτικό ή γόνο πολιτικού στο ψηφοδέλτιό του. Στόχος του; «Να φτιάξω την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό που είναι χάλια. Οι περισσότεροι ξένοι έχουν καταστραφεί» αναφέρει.

psinakis1_0
psinakis02
psinakis2
psinakis4
psinakis5_0
psinakis6
psinakis7
psinakis9
psinakis10
psinakislogo

 

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *